En dag med Joline

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 210123
och det är Frej & Fereja  som har namnsdag.
Dagens ord "Responsibility"
 
Mindfulness 
 
Hälsningsfrasen "namaste"härstammar frånsanskri och betyder ungefär
"ljuset i mig hälsar ljuset i dig"
Ta ett steg tillbaka och försök se människor i din närhet för vad de
verkligen är, inte för vad de gör eller hur de ser ut.
 
Det är lördagsmorgon och jag har lite tid att skriva min blogg lite. Som jag brukar på morgonen så tar jag tag i min dag och försöker komma i hopp med min kropp och själ. Det är också frukost med fin musik och avslappnade toner. Det är en sådan fin stämning att ge sin kropp och själ denna start på denna dag.
 
Andas och verkligen känn hur lugnet sprider sig i kroppen och det är en sån härlig och lugn dag. Jag verkligen blir glad att det fungerar och det är så enkelt. Min hjärna har fått vila i natt, som den bör. Jag har inte haft obehagliga drömmar trotts situationen runt mig. Jag har sovit bra och säkert har jag drömt med då helt vanlig dröm.
 
Jag tar min frukost och njuter av den en stund det är så bra att bara kunna känna sig stark och pigg. Dagen är nu igång och det känns super bra. Joline är ockås vaken och äter lite yoghurt med flingor. Bra start på dagen Jolin. Då skall man göra vissa saker i dag och jag skall tända ljus på gravar. så Jolin skall få följa med.
 
 
Det blir tjorv på Biltema i Södertälje, där skall Ukki handla så det blir där. Det är också där dom har korv. Så vi sitter med mellanrum och stor försiktighet, det är viktigt att var uppmärksam och försiktig. Så då går vi till Maxin, nä vi är klara och skall hem, lämnar Ukki, han skall kolla på trav och det är hans grej. Jag tar Jolin och åker till gravar och tänder ljus.
 
 
Det blev ju bra detta, men det blev en kort runda då jag så klart skar mig på ett lock till en lyckta. Så hem och plåstra om mig. Joline var så duktig och plåstra på det som behövdes. Som ny men svider gör det. Så det blir hemma dag i stället och då är vi tillsammans hemma det går också väldigt bra.
 
Vi har väldigt trevligt och käka godis och kolla på Lady Bugg. Så skall vi ta tag i en skön eftermiddag tillsammans och bara smaska på med allt gott vi har och har den bästa eftermiddagen någonsin. Jag tar te och Joline vill bara dricka sitt vatten. Det är så kul att ha henne här. Jag får massa tid med henne o9ch det är så bra.
 
Middag, jag den blir nog som den blir, kyckling, wokgrönsaker och ris. Det är i alla fall mat. Efter middagen är det dags att ha en mys kväll och se till att man har det som bäst. Vi snackar och hon är så rolig med allt som hon vill ha. Massa gosedjur, som i och försäg tar över hennes säng. Hon vill ha smink och hon vill ha kläder och hon vill ha massa annat också.
 
 
Ja med denna flicka så har man inte tråkigt, det händer saker hela tiden. Man blir inte uttråkad i alla fall. Så då är det bara att ha en bästa kväll med denna donna. Jag måste också säga att jag är så trött nu när jag skall lägga mig, Joline har somnat och det är nu dags för mig att sova. 
Vi har en ny dag i morgon.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0