En lugn dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 210125
och det är Bodil & Boel  som har namnsdag.
Dagens ord "Humour"
 
Mindfulness 
 
Har du tålamod att vänta tills leran lagt sig och vattnet blir klart?
Kan du förbli stilla tills rätt handling dyker upp av sig själv?
 
Då har jag en ny dag och den skall jag starta med en god frukost och se till att jag bara kan njuta av den kommande dagen. Det är massa känslor och det är massa saker som kan dyka upp men då får jag arbeta med dom då. Jag har ingen som helst lust att rusa i förväg och se vad som skall komma. En sak i taget och hela dagen blir så mycket bättre.
 
Så frukost, musik, återhämtning och jag fylls med energi. Vilken morgon den är stark och jag har fortfarande bubbel i hjärtat efter Jolins besök. Så starkt och så kul var det. Men det är ju nu en ny dag som skall forma sig fram och jag kan fylla den med exakt vad jag vill. Inga som helst konstigheter.
 
Jag skall börja med en dusch och att bädda sängen, där kan man göra lite mindfulness. Jag kan se färgen på lakanet eller när man fixar kuddarna kan man se guld texten som står där. Det är också bra att titta på vackra saker, och det har jag många av, mina älskade barnbarn och min familj. Det är saker som är vackra för mig, ta in bilder och se alla detaljer. Så kommer koncentrationen i ett bra läge.
 
Så min dag är nu igång och jag följer med utan att tveka eller ifrågasätta mina val. Jag har en bra rutin på morgonen och därför får jag inga störningar då. Jag hinner att få balans mellan kropp och själ och det är min nyckel till framgång. Då är det dags att ta sig ner till Bee och se till att vara super taggad att åka i väg.
 
Ja det är ju så med hela alltet, jag bestämmer hur jag vill ha min dag. Jag själv bestämmer hur jag vill må, hur jag vill ha min dag. Visst kan det komma saker som sätter allt i gungning, då är det bra med balans för att inte gunga med. Då är vi på väg, Bee och jag. Vi skall mot Brinken och jag är lite te sugen. Det blir en super bra dag.
 
Planer för i dag. Inga alls det är en dag där jag verkligen kan njuta av en dag som inte har något inbokat. Promenera är alltid bra. Luft i lungor och man kan ju passa på att njuta av snön nu när den ändå är här. Ja det blir bra. Det blir Supernatural också så klart, säsong åtta är vi på. Det är lunch time och Camilla snor i hopp något som går fort. Det är ju så bra.
 
Det blir te/kaffe stund och mer relaxing. Vi tar en promenad och det är ju super, lite kalt i ansiktet och lite frusen blir jag. Det skall bli middag med Karlsson och det är ju super bra. Jag har inte alls bråttomt hem, dom två där hemma klarar sig hur bra som helst. Jag kan vara med Camilla en stund och det är också bra. Jag hoppas att det blir en bra kväll på alla sätt för oss alla.
 
Det är nu dags att dra sig tillbaka och njuta av en kväll hemma i sitt hem. Jag har inget som skall göras så jag lägger mig och ser till att somna, drömma sött och har en bra natt sömn. Dagen jag lägger bakom mig är nu till enda.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0