En trött dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 210106
och det är Kasper, Melker & Baltasar  som har namnsdag.
 
 
Trettondag jul
 
Dagens kort "Grativity"
 
Då skall jag ta tag i denna dag och se vad jag får ut av den. Det är frukost och så har jag bestämt mig för att fixa naglarna om Camilla är tillräckligt pigg i dag. Det hoppas jag. Då så frukost och en stunds avkoppling, det är yoga och andnings övning som gäller. Fokusera på dagen och vad som är just nu. Det är så jag bygger upp min dag och får den att fungera. Jag har mina knep och dom passar mig.
 
Camilla skall komma över och det blir en överraskning. Fixar kaffe till henne och Ari. Juhani åker med Thomas till sitt jobb och skall jobba lite i dag. Thomas skall handla en lampa till ute kylen. Han plockar upp Camilla på vägen tillbaka. Jag skall förbi apoteket innan jag åker till henne och fixar naglar.
 
Det blir en bra dag, med avkoppling och middag. Går ner till Bee som står på Aris plats, men va fan..... Det går inte att öppna dörren den är fast frusen, jag kan inte öppna någon dörr inte bra. Till slut får jag upp passaskerar dörren. Kan då starta Bee så han blir varm. Dörren bakom förarstolen kan jag också öppna till slut, men inte förardörren. Fan jobbigt, jag kan köra ner Bee till Brinken.
 
Så när jag kommer dit ringer jag Camilla, vi skall hämta en lånehund som skall vara med Karlsson ett par dagar. Lex heter han och han är en gammal kille på nio år. Så fin liten kille. Det blir en nödvändig sak för att kuna få igång dagen på ett bättre sätt för Camilla.
 
Så kul tycker jag. Då så hund i bilen och han skall få vara med Thomas en stund när jag och Camilla åker ner till COOP och apoteket. Jag skall handla kattsand, inte till hunden utan till att lägga i strumpor i Bee som fortfarande fuktig, nu skall jag se till att det blir bättre. Jag vet att det hjälper väldigt bra.
 
Så nu är det lunch och vi äter tillsammans alla tre även Lex får mat. Så tar vi en siesta på en timme, lite kaffe och en bra serie. Super bra dag. Lex skall ut och kissa så Camilla går ut med han. Hon är väldigt trött i dag så jag säger att vi tar naglarna i morgon. Det blir så bra och det är okej. Det blir te och kaffe och så planering för middagen, det skall vara parisare i dag, för dig som inte vet vad det är så kan jag berätta det.
 
Hamburgerbröd, ägg, sallad, gurka, tomater, senap, ketchup och korv. För dom som älskar kor är detta ett ultimata korvburgaren. Jag vet att mina ungar har ätit den när dom alla bodde hemma. Nu har Camilla och Thomas fört den vidare och gör detta i bland. Det är klart att Ari skall ha middag här också så han kommer precis i god tid.
 
efter mate är det te och kaffe och Supernatural. Ari åker hem lite tidigare han skall ju ner till Eskilstuna i morgon. Jag tar en promenad med Camilla och Lex innan jag åker hem. Så nu har jag bara kvällen kvar och det blir en lugn och skön kväll, lite tv och så. kan inte bli bättre.
 
Jag blir alltid seg och trött när jag kommer i säng, jag har ingen ork att vara vaken, kollar nyheter om dårskapen i USA, och lite annan nyhet. Nu kommer min man så då kan jag somna för då vet jag att han inte somnar i soffan.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0