Färgstark dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 210121
och det är Agnes & Agneta  som har namnsdag.
Dagens ord "Simplicity"
 
 
 
Livet ska levas i dag och
inte i morgon
 
Ny dag med nya saker att göra och verkligen känna. Jag har haft en jobbig natt med drömmar som inte är realistiska. Har inte sovit så bra kan man lätt säga. Men jag har tvättstuga så den måste jag ju ta då, sen blir det softa och bara ha soffhäng och sova. Detta är så sjukt och jag är verkligen super trött.
 
Jag tar min morgon i min famn och startar den med lite frukost och hej då till min man, det är ju bara att slå ner på takten så jag blir lugn och kan ta tag i denna dag. Lugn musik och ljus är på så nu är jag redo för morgonens aktiviteter. Så en stunds njutning.
 
Tvätten, jag har tvättstuga i dag och så klart på morgonen, det är bättre att ha den avklarad så man kan göra annat under dagen. Min dotter är med mig och det känns bra och man kan bara göra den i den takt som det tar i tvättstugan, fyra timmar.
 
Klar och det är bara att köra på med dagen som nu skall fortsätta. Fixa lunch och se till att man tar den med till Brinken. Vi äter hos Camilla och det blir ett stopp för att plocka upp Malin, hon skall också komma med till Brinken. Så väl framme och allt så tar vi lunch. Malin, Camilla och jag är nu redo för en eftermiddag.
 
Min dotter skall nu fixa naglarna på den vänstra handen, hon gjorde den högra i går. Det blir härlig färg glada naglar för att hon vill se några av de nya färgerna. Så kul och så läckert det är. Jag har inget emot att ha olika färger på naglarna, jag vet ju att dom sitter där och att man kan göra nästan vad som helst utan att dom tappar färg eller blir fula.
 
 
Då skall vi ta lite go fika och njuta en stund på eftermiddagen, för nu skall vi bara invänta kvällen. Miss Paakki kom på en fika och är så seg. Hon har jobbat många dagar och är så trött. Det är så galet att man utsätter sig för maraton pass och många dagar i sträck. Kroppen behöver vila och återhämta sig. Hoppas du får en lugn och skön dag i morgon så du klan bara ta det lugnt.
 
Nu kommer Thomas hem och det är så att man kan förvänta sig god mat snart då. Thomas kockar och Eva och Niklas kommer också. Nu skall jag med de andra sätta mig till bords och njuta av maten som är klar och ser så god ut. Salladen ör så fräsch och det är massa vatten som skall intas. Jag måste öka på mitt vatten intag.
 
Eva är tvungen att åka iväg, hon måste besöka akuten. Det blir en stressad situation och det blir inte så bra i kroppen. "Messa mig när du vet något gumman, du vet att jag blir orolig". Så kollar vi andra på roliga klipp mer Monty python. Stämningen blev lite tung kan man säga. Det är ju bra att hon åkte men det är känslan som kommer sen som blir jobbig.
 
Jag har pratat med Joline också det är så kul och så helande att prata med mina barnbarn, dom ger mig så mycket styrka och jag kan känna mig så lättad efter ett samtal med dom. I dag pratar jag alltså med Joline och hon är exalterad ända ut i fingertopparna. Det är så mycket saker som bubblar upp på henne. Härlig donna är hon.
 
Vi skall hö4ras senare och det blir väl där efter middagen kan jag tro. Jag skall fixa disken och sen ta en paus med resten av de som är kvar här. Jag kommer att köra hem runt 20 tiden och det blir så bra så. Det har varit en bra dag ur alla synpunkter och det är så bra att bara kunna känna sig glad och fylla hjärtat med glädje. Det är inte alls så lätt alla dagar.
 
 
Hemma är det tyst och tomt, Juhani och Ashani kommer straxt efter mig. Jag ser att Juhani skall göra mat åt Ashani och att dom sedan skall vila och säkert spela lite. Ashani skall ju upp i morgon bitti så hon vill nog säkert vila och bara ha det bra. Jag vet att det krävs vissa timmar för att kunna vara pigg på morgonen. Det är så skönt att kunna starta dagen med en känsla av lättnat och att man är utvilad.
 
Nå väl jag ser att Amadeus har börjat och jag tycker det skall bli en kul sak att titta på, vad har han gjort? Det måste vara något med musiken att göra, lite PR är ju inte alls fel. Så nu skall han stå på egna fötter och bli stjärna också. Många barn till musiker går i föräldrarnas fotspår. Ja då vet världen att det kommer en ny stjärna snart då.
 
Jag skall lägga mig och titta på Tv:e i sovrummet som du vet kommer jag att somna inom kort för det händer ju alltid. Skall passa på att tacka för ditt besök och hoppas du får en bra kväll och natt. Det är ju viktigt att sova på natten och få bra återhämtning.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0