Hit och dit

 
 

SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 210105
och det är Hanna & Hannele  som har namnsdag.
 
Trettondagsafton
 
Dagens kort "Efficiency"
 
Det är åter igen en ny dag och det betyder att jag kan och vill göra denna dag till en bra tisdag för mig. Jag skall också se till att dricka massa vatten, det är nog en stor del till att jag får magknip, är lite uttorkad tror jag. Det händer lätt när hjärnan är inne på andra saker och bearbetar massa annat.
 
Det är inget som är farligt i dagsläget, det är bara att köra på min dag, frukost står först på listan sen är det bara att göra resten. Jag har mina rutiner och det är så bra det, jag behöver inte fundera så mycket jag kan bara göra. Samma saker varje morgon, dock ändrar jag på dom så jag inte behöver tappa saken att ha en bra morgon.
 
Det blir ett samtal inkommande från min dotter. Det var lite panik där nere så jag får åka nu då, det är bara så att gör det. Hon har bara mig och ett fåtal nära till som kan komma på fem röda. Det var svårt att ta sig ur sängen och resa sig, sen har det varigt en dålig natt. Det är inte kul, inte det minsta. Jag hoppas att det blir lite bättre under dagen. Vi skall till läkaren i dag och då är det den förbannade höften och ryggen som är ämnet.
 
Ibland kan jag känna att det är tame fan omöjligt att få en bra läkare som kan komma med bra saker. I dag skulle hon fått träffa en bra läkare, Dr. Roos, men antingen var han sjuk eller så var det ett annat problem. Hon fick en annan. Det blir i alla fall en MR så det är ju bra. Då kan dom allt kolla ordentligt på vad som är problemet.
 
Det tar en lång tid hos läkaren, hela 30 minuter. Men någon större undersökning blev det inte. Jag hoppas att det ordnar sig med hennes höft och rygg, Det var en tuff vår och sommar med Linus när han inte kunde gå. Många lyft blev det och det var ju det som orsakar hennes problem i dag, sen är hon ju reumatiker det hjälper ju till också.
 
Nå väl jag måste handla i dag, lite tomt i kylen är det, så Willys får en påhälsning av oss. Det går ganska fort, ja då kommer ett mess från Juhani, han mår dåligt i dag då han också tänker mycket på Linus. Ja det är tuffa tider och man kan inte så mycket mer göra än att finnas där, man kan lyssna och bara vara ett stöd i processen.
 
Jag och Camilla åker till Juhani med hans medicin och sen hem med mina varor, det är ju sjukt vad man kan få mycket gjort på kort tid om man nu är villig att göra något radikalt. Hemma hos Camilla igen då är det ju lunch, det är ju hur bra som helst. Vi har varsin Thai box, jag med ris och Camilla med nudlar.
 
Vi tittar lite på Supernatural också, en te och kaffe på det med en bulle, ja tack det skulle vara gott. Så jag fixar det och vi klan sitta en stund till. Thomas vill att vi kommer med till ICAMAXI, ja det är väl okej, man kan ju hitta något. Så var jag in på Rusta också, munskydd köper man där, dom är svarta, passar en sektledare som jag, ha ha ha.
 
En sväng till Linus så klart, det ser mörkt ut hos vissa, Göran får en lyckta nu, så det blir bra. Linus får också två nya lyktor och så tänder vi ljus, massa ljus, så fint det är. Min fina Super krigare, alltid i mitt hjärta.
 
 
Det är inte jag som skall ha dom det är Juhani på sitt jobb. Jag kör med klassiska blåa jag är ju en undersköterska. Så det är klart jag har dom då. Det passar mig bättre. Det är dags att säga hej då för nu skall jag hem och fixa middag till gänget hemma.
 
Det är fläskkotlett som står på menyn och det är potatis och gräddsås, det blir super gott. Det är länge sen som jag hade den maten. Det tar ju lite tid och så är det ju massa passande och så det är för mycket tid för min smak egentligen. Men när man blir sugen så är det ju bara att göra. Då så sen middag i dag och vem bryr sig. Jag har ingen tid att passa.
 
Då så kvällen är här och det blir ett långt samtal med Pia och sen lite tv:e. Det är nu sängen som kallar och det är så skönt att få vila efter dagens alla saker jag har gjort. Man kan säga att man flänger hit och dit och har massa saker att göra under en dag. Det händer o0ckså att jag inte planerar in något för att just få inget att göra.
 
Nu skall jag sova och det är bara att njuta av kvällen och
somna in till drömmens värld.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0