I dag kommer Ari hem

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 210113
och det är  Knut  som har namnsdag.
Dagens ord "Stength"
 
Har startat dagen lite väl tidigt, det är både bra och dåligt jag har ett viktigt möte i dag så jag hoppas att det är en bra sak att starta tidigt. Just nu, efter att fixat och trixat med saker som man gör på morgonen, skall jag då njuta av en frukost och skön mjuk musik. Jag skall ha mitt huvud på skaft i dag så det är verkligen en viktig sak att ha huvudet med sig.
 
Det är så tyst och lugnt runt om kring, det flesta människorna sover ytterligare en timme. Det är därför det är så skönt att känna stillheten i min dag. Då är det bara att köra på i lugn och säker fart, allt har sin tid. Jag undrar hur Bee har det, är han frusen invändigt igen? eller är det bara bra där inne? Det är just de, hur är det egentlige?
 
Dags att gå ner och köra till Brinken först. Jag skall ta en te med Camilla innan jag åker på mitt möte med min chef och HR, jag har Facklig representant med mig. Går inte och snackar med henne själv inte. Så det skall vara  ett samtal om tillbakagång till jobbet. Det blir ju inte riktigt så, inte än i alla fall. Jag vill inte vara den som stressar fram något resultat bara för att.
 
Så te, Camilla tar kaffe och vi snackar lite om vad hon skall säga till sin läkare, funderingar som hon har. Ja det blir nog bra med det. Hon behöver hjälp med sin höft och rygg, det är viktigt så hon också kan börja att jobba lite. Då så gumman nu skall jag åka så kommer jag sen. Det är så att jag skall till Huddinge och sen vänta på fackets representant.
 
Vi möts där på kommunalhuset, det blir en kort diskussion om vad jag vill och inte vill. Så skall vi nu in på mötet. Det tar sin tid och det är bara att svara på frågor om jag kan och om jag vet svaren. Det är klart till slut och jag kan åka förbi jobbet. Det blir en snabb sväng till avd. B och en stunds snack med Pia. Hon berättar om vad hon skall göra och om vi kan gå ut med tjejerna på jobbet. Det kan jag helt klart.
 
Inga från A kommer in och vi berättar att vi vill gå ut, vi tycker att vi skall gå ut redan nästa tisdag, inte sent utan redan runt 16 tiden. Låter bra då frågar vi en till så går vi ut. Nu skall jag hem och Pia och Inga skall fortsätta jobba. Bee nu styr vi ner till Camilla och tar en te och tittar på Supernatural. Det har gott bra för Camilla i dag också. Vi skall bara nu njuta av denna eftermiddag och se till att allt blir som vi vill.
 
Hon och Thomas skall iväg och det är bara att tacka för i dag och att vi ses i morgon igen. Ring om det är något, jag skall bara vara hemma och inte göra någonting särskilt invänta min man som kommer straxt, laga mat eller den sköter sig själv lite så det är bara förberedelsen som skall fixas, lite yta på kycklingen och sen swish in i ugnen.
 
Jag hänger med min man och vi strö tittar på Tv:n eller jag gör det. Så tror jag att jag skall se nyheter från sovrummet, det slutar med att jag somnar så klart med jag bryr mig inte om det, det kan också vara skönt.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0