I eftermiddag kommer Haylie

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 210129
och det är Diana som har namnsdag.
Dagens ord "Simpicity"
 
Mindfulness 
 
Om du bär på starka känslor, så som ilska eller chock skall du tillåta dig själv att hänge dig åt känslan i stället för att undertrycka den. Att hålla stora saker inom sig för länge, så att negativa känslor kan frodas och slå rot, får dig att må dåligt.
 
Det är nu en fredag som skall tas om hand, och min man kommer hem. Vi har visserligen en tung helg framför mig men det är då. Nu är det fredag och jag skall se fram emot att Ari kommer hem. Så nu är det bara att räkna tiden, eller varför då? Jag vet ju att han kommer när han kommer. Han har ingen tidsbegränsning.
 
Jag skall njuta av lite frukost och mjuk musik så kropp och själ blir ett. Jag har inga som helst planer på att stressa i dag, det blir bara att njuta och vara sig själv en stund. Reflektera över natten, jo jag sov men har drömt konstigt, jag mindes dom båda när jag vakna, men nu när man har varit uppe är det borta. Jag vet att det var helt okej drömmar och dom handla om mina barnbarn, vi var någonstans. Det var fint och trevligt att bara få ha dom nära.
 
 
Nå väl det var ju inte så mycket att gå på men min dag tar över så nu skall jag göra mig klar för dagens aktiviteter. Det är bara att göra min dag till den sköna dag jag vill ha för att ha en bra dag krävs att man skall veta hur man gör och hur bra det känns. Det är viktigt att vara ett med kropp och själ. Det är viktigt att alla sinnen är lugna och spelar sin roll rätt.
 
 
Andning och avkoppling är också viktigt. Man kan inte bara braka på i ullstrumpan och tro att allt fixar sig själv. Nej man skall allt tänka till innan man gör något förhastat. Det är en bra övning så här på morgonen. Tänka igenom vad man säger och gör. Ingen kan bli helt perfekt, felfri eller den som tror att hen har rätt. Nä man skall nog ha lite ödmjukhet, empati och en hög toleransnivå.
 
Kan vara jobbigt i början men sen kommer det automatiskt. Det tror jag på, har hört förut (ett bra tag sen) att jag är en sektledare. Det är ju konstigt med tanke på att jag bara är PH en vanlig trygg tjej som har en bra tillvaro trots allt runt omkring. Man skall nog bara fokusera på dom nära och kära man har för att må bäst. Jag har en fin familj och ett få tal kära vänner som betyder massor för mig.
 
Man behöver inte att alla skall göra samma som jag, det är bara jag som gör så. För mig fungerar det och jag känner att jag mår bra av det. Sen skall jag nog säga att jag tycker mina saker är en bra sak att göra när man är i kris, chock, sorg förtvivlad och ledsen. Man kan läsa om  Mindfulness, yoga och andningsteknik och ta till sig det som passar en själv. För alla människor är unika på sitt sätt, har en egen aura och skall göra sin sak.
 
Då så min dag, hur skall jag lägga upp den? Det kommer att bli som det blir och det kommer att vara så bra i kväll, den inställningen har jag och den är min. Visst finns det folk som gör samma saker, så klart. Det är ganska många människor på jorden så det bör finnas någon som gör samma som jag. Det är nu hög tid att fixa med de vanliga på morgonen.
 
Klar för att åka till Brinken och ta te med Camilla. Hon väntar på mig och det blir en dag med massa soft i lugn och ro. Vi hänger denna förmiddag och snackar om allt möjligt, det är en lugn stämning så man blir seg som fasen. Det gör heller inget för vem bryr sig?
 
Det blir lunch och en serie. Vi skall bara ha en dag som är så lugn och skön och absolut inget att göra. Det är vi värda båda två. Det blir bara soffhäng och det är så skönt ibland. Allt är bara borta från att göra listan. Det är dock så att dagen går fort när man har en lugn och skön dag. Det är inte ofta jag säger att det är tråkigt när tiden flyger iväg.
 
 
Då skall jag hem och invänta min man och ett stycke Haylie. Det blir så kul att få träffa henne igen. Det är ju lite jobbiga tider just nu med Corona och allt. Men det är bara att ta det som det är och vara återhållsam. Det går bra och man skall tänka noga på detta. Vissa saker tar tid och man kan få lite olika men efter man har blivit frisk.
 
Vi gör en bra kväll och sätter oss för att titta på tv efter middagen som Haylie åt upp med bra aptit. Nu skall vi göra en kväll som sen leder till att vi skall tacka för denna dag.  Men än så blir det lite godis och sen blir det lit film eller något hon vill se. Jag har en fin kväll med henne och det är väl det som räknas.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0