Just en sån dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 210120
och det är Fabian & Sebastian  som har namnsdag.
Dagens ord "Balance"
 
 
Sann ensamhet är dånet av fågelsång,
sjudande lövverk, virvlande färger,
eller ett oväsen av spår i snön.
 
av; Edward Hoagland
 
Ny dag och inte alls lika uppbokad som i går, det är skönt och det kan jag vara värd i dag. Det blir en frukost hos mig, Camilla kommer till mig och det är ju så skönt, så rogivande och en lättnad av sinnet. Jag behöver inte vara helspänn. Jag kan vara lugn och sansad, njuta av minuter som är bra, som är för bara mig. Så härligt så skön morgon.
 
Ljus, musik, frukost och min dotter. Så bäst och så bra. Nu kan jag starta dagen och se till att allt kommer på plats. Nu är jag här och njuter av min morgon och så kan jag gå vidare med min dag.
Vi skall köra Juhani till sitt jobb och sen vidare till Tullinge för samtal. Det är sådant man gör när man bearbetar sorg eller inte alla dock man har sorgearbetet på olika sätt.
 
Det är också helt okej, för det är sån tur att vi alla är så olika, annars hade det varit olidligt i världen mer än vad den är. Så där blir vi ett tag och får massa fina ideer för att hitta rätt väg och fortsätta framåt. Ja det är ju det som är lite mening med detta. Jag hoppas att man hittar en livboj som man kan hålla sig i. Det är inte fel för även jag måste hitta flera livbojor så det inte blir för tungt.
 
Jag har en stark och fin livboj i mina barnbarn som man prisar högt. Men i Corona tider skall man vara försiktig, det är ett måste. Så nu är det klart här i Tullinge och vi, jag och Camilla kan göra lite lunch och ha en bra eftermiddag. Det är också viktigt att få känna att man har det bra i hela skiten.
 
Man kan ju inte bara köra huvudet i sanden och tro att allt försvinner. Nej det blir lättare men smärtan är ju kvar. Den skall man leva med och ändå kunna känna sig glad eller till freds med tanken att Linus nu är en ängel och bor på andrasidan. Saknaden är tung som alltid när man mister en nära och kär familjemedlem. 
 
Så  min dag, tillbaka till nuet och försöka fixa dagen, vi har nu ätit lunch och skall bara ha en eftermiddag med lugn och ro. Min dotter och jag, fika time, serie time och bara vara. Om vi somnar för en stund, ja vad gör det? Inte oss i alla fall vi kan göra det om kroppen och själen vill det. Inget är förbjudet eller så gör man inte. Vi gör vad vi vill.
 
Då så nu kan jag säga att vi har sätt fyra avsnitt av Supernatural, och ja den är så bra. Vi är på säsong sju avsnitt fem tror jag. Camilla har sätt denna serie för några år men vissa avsnitt mins hon inte, jag har inte sätt den så jag tycker det är så spännande. Vårat eftermiddags häng.
 
Klockan tickar på och jag måste handla till middagen i dag, fan gillar inte att vara i affärer, hoppas det inte är massa folk. Tomt i garaget och det ser lovande ut. Ingen människa behövde jag stöta på heller. Vi håller bra avstånd. Det var mer personal än handlande människor. Så bra.
 
Väl hemma så skall jag väl då fixa middag till gubben, Ashani, Juhani och mig. Det blir Gurus, så gott det är så skönt att man hittar något annat att laga, nya roliga recept. Det blir så bra så gott. Alla gilla det och jag också. Kan jag då göra kväll nu då? Ja det tycker jag, det finns inte mycket mer än att göra en skön och mysig kväll.
Så slut i rutan.
 
(Denna år tagen från en sida på facebook 210120)
Till mina söner
 
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
Det är ord som är bra
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0