Klart för denna dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 210127
och det är Göte & Göta  som har namnsdag.
Dagens ord "Openness"
 
Grattis pappa <3
Grattis mi kära bror <3
 
på namnsdagen <3
 
Mindfulness 
 
 
Var inte rädd för att sitta en
liten stund och bara tänka
 
Då är det en ny dag jag skall bara ha denna dag till att bara vara och att bara njuta av det som är bra och givande för mig. Det är klart att jag inte trampar på någon i min omgivning, jag är ingen huligan. Det är en stor det l min själ som är hjälpsam mot de som är i min närhet och så skall man vara tycker jag. Det är ju bara att tänka på hur man själv vill bli bemött.
 
Då så denna dag är ju nu igång, min dotter kom till mig så vi skall åka här i från upp ti8ll vårdcentralen, provtagning. Sen kan man göra vad som faller oss in. Jag kommer att fixa lite hemma så jag kan komma i väg strax. Allt på sin plats. Då så Camilla skall vi ta en sväng till vårdcentralen nu då, du skall lämna prov så det är ju lika bra.
 
Väl framme skulle jag då säga, det finns vissa människor som inte kan parkera. Varför skall dom ställa sig på sträcket? Jag kommer in men kan jag öppna dörren? Ja det gick så precis. Då så vänta och se vad som händer, det är vist bara en sjuksköterska här i dag. Många som blivit sjuk. Det är ju så nu, Corona överallt. Munskydd har jag så jag håller också avstånd. Camillas tur.
 
 
Det gick så där lagom fort, hon, min dotter, är svårstucken och så är hon kall om händerna. Då är det svårt att ta prover på henne. Men se där nu kommer hon. Vi skall åka mot Brinken och ta te/kaffe och sen blir det lunch. Vi har vår serie som måste följas. Den är så bra helt otroligt bra. Vi tar lite mer kaffe/te och ser ett avsnitt till.
 
Det är städdag hos Mario och Luigi, Camilla borstar dom och kollar igenom pälsen. Det är ju två hanar så det är lite gräl i bland på dom. Så nu skall allt vara klart och vi kan se om man hinner med ett avsnitt till. Maten som jag skall göra går ju ganska fort att framställa så det är ju bra. Det blir mos, fiskpinnar, remuladsås. Det är gått och det är hur bra som helst. Min man kommer så det är väl bara att sätta fart.
 
 
Hoppas det är en lugn kväll framför mig som jag önskar och hoppas på Det är bara att forma den som jag vill och njuta av den så är det lägg dags så nu skall jag sova och hoppas morgndagen blir bra och att allt går som jag önskar. Tack för i dag och det är alltid lika trevligt att se att du läser min blogg.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0