Linus dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 210130
och det är Gunilla & Gunhild  som har namnsdag.
Dagens ord "Healing"
 
Grattis Linus
på din födelsedag
 
 
 
 
Mindfulness 
 
Lägg undan alla klockor och unna dig själv en helg av stilla mindfulness.
Lyssna inåt och låt din kropp bestämma när du skall gå upp, när du
ska äta, vad du ska göra och hur länge du skall
göra det.
  
Då är det bara att starta denna jobbiga dag med att känna olust inför den. Att vara så inte vill i dag är jobbigt i säg. Jag har en födelse dag i dag som inte man kan fixa och fira. Det är så tufft. Linus skulle ha blivit åtta år i dag, han skulle få presenter och vi skulle ha firat han med tårta och ljus. Men i dag blir det blommor, ljus och saknad vid hans viloplats.
 
 
Han har varit borta i sex månader och det är ju en stor förlust som gör väldigt ont. Så pass att man kan lätt glömma bort allt annat. Man jobbar på och hoppas dagarna skall gå och det blir tungt hur än jag vrider på det så blir allt jobbigt. Jag har inga ord och jag orkar inte det nu heller. Jag vill bara lägga mig på sängen och dra täcket över huvudet.
 
Jag får göra det i dag, bara så jag kan hitta en väg genom denna dag. En te och lite lugn på det kan jag nog få lite styrka och lite ljus. Så min dag är nu ett faktum oavsett jag vill eller inte. Det är bara att bita i hopp och se den här dagen gå vidare.
 
Jag och Hailie skall nu ta en stund tillsammans och kolla på My little pony. Hon gillas det och det låter ju bra, det är en gammal serie som även Camilla titta på. Det blir lite te och mys. Hon är en super duper fin tjej som har mycket att säga, så pass att det inte alls är tråkigt med henne överhuvudtaget. Så det är bra att njuta av tiden.
 
Klockan tickar och jag skall kanske ha lite lunch, Haylie vill ha Mc Donalds. Okey säger Ukki och kör för att handla. Men det är ju ingen bra mat, eller. Ät vad du vill bara du äter något, det är min livsfilosofi. Barn som är krångliga med mat, dom ger man vad dom vill ha nästan hela tiden. Jag bråkar inte utan hon får nästan som hon vill.
 
Det är bara att ta för sig av det man vill ha. Ja då skall jag också äta, jag är en aning trött på Donken mat med en cheeseburgare kan allt funka. Vi fortsätter att titta på tv och har en bra dag. Hon är inte så villig att gå ut och det är ju både bra och tråkigt. Men det är kallt och jag vill heller inte gå ut. Så vad är problemet?
 
Jag Juhani och Ashani skall fixa lite med lite ljus på gravar, så jag frågar om Haylie vill komma med, hon tittar på mig och säger >nej jag stannar med Ukki, det är kallt ute<. Okej det går ju bra vi handlar på samma gång så vi äter middag sen.  Det är bara att handla blommor och sen till graven. Det är ju Linus födelsedag och det är ju bara att gå dit med ljus och blommor.
 
 
Här har det varit några stycken, det är massa fina saker och ljusen är tända kommer med ett par till. Jag tycker att det är viktigt när födelsedagen kommer upp, grattis Linus på din åttonde födelsedag. Du är med os spirutuellt och det är bra. Jag skulle bara vilja krama dig en stund.
 
Vi lämnar och sen skall jag handla mat. Juhani och Ashani följer med mi8g och det är skönt för jag vill inte vara själv just nu. På COOP går det fort och vi är klara på nolltid. Hur bra var inte det? Hemma möter vi en glad Haylie som har varit och handlat glass med Ukki, lämnat trav. Ukki berätta att hon hade gömt han skor för att dom inte skulle kunna gå ut. Hon är en sån sjön unge med så mycket hyss. Älskar henne så mycket.
 
Middags film och sen skön kväll med Haylie, Ukki är datanörd och det är så det blir och är. Klockan ramla på så nu skall man försöka få henne i säng, lätt som en plätt, kom nu så lägger vi oss, farmor är så trött. 21.30 var en bra tid att ha henne i säng, det blir inga protester för vi lägger oss samtidigt. Jag är så slut efter denna dag och verkligen behöver sova.
 
Jag tror jag kommer somna först eller? Om jag kunde skulle du få höra när hon snusar, hon har somnat. Vem är bra på att natta barn??
 
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0