När hjärtat inte vill

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 210125
och det är Paul & Pål  som har namnsdag.
Vecka 4, dag 25 på året.
Dagens ord "Honesty"
 
Mindfulness 
 
 
Livsinstruktion:
Var uppmärksam!
 
Ny vecka nya saker att ta tag i och mitt barnbarn åker hem i dag, tidig morgon blev det och hon åker med Ukki. Så ett hej då i hallen och vi kramas så varmt och länge, Bästa helgen på länge. Så mysigt det har varit. Tack och hej finaste Joline. Jag hoppas vi ses igen. J då kan jag göra frukost och invänta min dag.
 
Sitter och njuter när min lur ringer, det är Camilla som kommer till mig, det är så trevligt. Vi kan nu sätta oss i vardagsrummet och njuta lite av morgonen i all stillhet. Mysigt och ljus är tända. Jag verkligen får en skön och lugn morgon. stor saknad av Joline. Hon äe en tjej som man kan verkligen skratta med.
 
Som vanligt glömde hon tröja, svalmasken för ögon, hörlurar och jag hittar säkert mer nu under dagen. Det är ju en liten tjej med stora funderingar. Jag tror att det är en tjej som kommer bli något riktigt stort. Men läxor vill hon inte göra så det är ju lite tråkigt. Jag har i alla fall haft en helg med total lycka och hon är så härlig att ha med att göra.
 
Jag och Camilla skall börja våran dag med att åka hem till henne och fixa lite kul saker på fyra av mina naglar. Det är så kul att vara en nagel modell, man vet aldrig hur det blir så detta kommer att vara så spännande. Jag har nu fixat bilder så du kan få se, man skall våga trixa lite. Jag är nöjd och det blir fler roliga mönster med tiden.
 
 
Så blir det lite saker som kommer akut, det är min son som kallar. Det är så att vi åker dit och hämtar han. Det blir ett besök hos Linus och sen åker Camilla med Thomas och jag tar sonen hem. Det blir först en liten omväg så vi kan sansa oss. Hemma tar jag mig och sätter igång Tv:n och slappar lite där. Jag är väldigt frusen och känner mig inte så pigg. Det är inte så bra, jag vet ju varför och det är dags att meditera lite.
 
Juhani vill att vi hämtar Ashani och handlar så hon kan köpa det som hon vill bjuda på. Så tack för det då, det kommer att bli super gott och man längtar efter maten. Jag sitter där och har det bra, då ringer min dotter. Efter fallet tidigare i dag så vill hon att jag kommer och sätter på Tens-apparaten. Det kan jag så en snabb visit till Camilla.
 
Thomas spelar paddel så han är ju inte där, man skall sätta den så rätt som det går. Lite snack och så åker jag hem, maten väntar och jag är småhungrig. Det är en god mat och jag skall nu sitta och njuta av den och sen skall jag göra kväll och lite senare lägga mig. Vi ses i morgon om du vill.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt
 
 
SUPER GRANNY
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0