Nya däck

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 210103
och det är Alfred & Alfrida  som har namnsdag.
 
Ny morgon och det har gott tre dagar på nya året. Det känns inget annorlunda eller så men det är ju bara att tralla på och se vad detta år kan ge. Nu är jag så less på vissa saker och hoppas det försvinner. Jag har annars min vanliga sorg och glädje så det lär vara den samma. Jag kan dock hoppas på att ingen dör i alla fall.
 
Min frukost är intagen och jag har njutit av den och haft ljus och mjuk musik på så det är som det skall. Jag tycker att det är så mysigt med att ha en bra morgon, det stärker själen så mycket och det är viktigt. Jag har inte alls någon bråttomt eller skall hinna med något. Det är så att man bara kan leva ett dag som känns bra för mig.
 
Planer i dag är att försöka hitta däck till Bee. Det kommer att vara minusgrader här också nu fram över. Det till och med kan komma snö. Det är lite sent nu, det behöver inte komma någon snö alls nu den skulle ha varit på vår julafton. Men som klimatet nu är så kommer det väl inte att vara snö på julafton på evigheter. Tråkigt tycker jag.
 
Då så dagen är igång och nu kan vad som hända, inte vet jag. Ja vi, jag och min man, skall åka ut i Grödinge och fixa nya däck av en kille där. Det är så kul att äntligen få vinter däck igen. Hoppas dom inte blir stulna i vår eller i sommar. Har ingen lust att köpa nya hela tiden.
 
Killen med däcken bor fint.
 
Nå väl på vägen dit ser vi hur en tipp brinner. Det kan vara en av alla berömda tippar som har massa saker från ett vist företag. Jag får reda på att den har brunnit sen i julas så den går tydligen inte att få släckt. Brandkåren vakar bara över den. Jobbigt för närliggande hus som har den doften över sig hela tiden.
 
Brand på en tipp
 
Nå väl har nu däcken och är på väg hem, det är bara att byta nu då, eller i morgon. Ari skall till Media Mark, men jag kan inte följa med, har fått kramper i magen så jag skall lägga mig istället. Ari släpper mig hemma och åker iväg. Jag kommer hem och lägger mig en stund på sängen. Vila är bra. Det går över snart.
 
Jag har inte så mycket att göra här i dag men jag kan ju ligga här och se på Tv eller varför inte sova lite? Jag får också bara vara, det är så skönt, så bra att bara vara och inte alls hänga upp mig på något. Lugnt och stilla, så kan man göra en bra dag via sängen också.
 
Jag kommer på att jag inte har druckit något vatten på ett par dagar, det är ju inte så bra, det måste jag ju göra. Det är väl det jag måste i dag. Bra filmer har jag tittat på och det är ju så skönt att bara vara och inte alls bli stressad av något. Oj tror jag slumra en stund, filmen är slut bara så där.
 
Lite mat får jag i mig och det är ganska bra för man måste ju få energi från något. Det är på det jag skall gå runt hela dagen på. En bra energikälla är just mat, bra mat, nyttig mat. Ja jo väldigt nyttigt är det väl inte. Man slarvar med det ibland. Jag försöker i alla fall så lite svinn får man räkna med.
 
Nu skall jag göra kväll och bara ha en skön kväll och inte göra något. Det är så skönt att bara kunna vara och ändå känna att det är så okej och så himla skönt. Det blir sova sen också. Man skall vara utvilad till en ny vecka.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0