Så är denna dag igång

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 210109
och det är Gunnar & Gunder  som har namnsdag.
Dagens ord "Inspieation"
 
Ny dag, nya saker att ta tag i och göra dom bra. Jag har en sak planerad i dag och det är att gå en promenad med Camilla och Lex. Det kommer att ske på dagen så nu kan jag egna mig åt att njuta av bra musik och god frukost.
 
Jag har inte alls andra planer, hoppas lite på en sån där lugn dag som bara vi kan ha. Jag sitter bredvid min man och jag upptäcker att jag faktiskt har sovit till 08.15 i dag. Det kallar jag en bra sovmorgon. Så mjuk musik och en skön stund är vad jag skall ha.
 
Min man skall nu köra Juhani till jobbet och jag kan finna en tyst omgivning och det är skönt. Det är då man får bästa kopplingen mellan kropp och själ. Jag har inga som helst andra tankar än att njuta av detta ett tag. Min man kommer hem och jag tar och packar det sista jul saker som skall bort, gardinen tar jag i morgon, då måste jag klättra och så det är jobbigt bara.
 
Camilla vill att jag kommer ner tidigare så vi hinner med en te och kaffe. Det är okej så ner till Bee och sen är det bara att ta en te. Vi skall också iväg och handla så det är en bra ide för jag behöver yoghurt och spolglans just ja toapapper också.
 
Vi tar ICAMAXI i Flemingsberg, som jag nämnde tidigare, kul att vara någon annan stans och handla. Hår tror jag ingen är rädd för att smittas av Corona, det var satans massa folk här. Tur att jag har munskydd på mig, håller mig från alla runtomkring. Vi är klara till slut och det är bara att åka till Lena, Thomas mamma med lite varor. 
 
Sen är det ju då Brinken som gäller, det är inte alls konstigt. Thomas skall fixa lite lunch det blev super gott och det är bara nötkött, ost och grönsaker. Härligt Thomas tack så mycket så gott. Camilla och jag skall titta på lite Supernatural och chilla i soffan. Man blir trött efter en god lunch och jag behöver lite te.
 
Klockan rusar iväg och det blir så att jag måste hem till min man som säkert kollar trav och känner sig lagom slö. Han har gjort middagen i dag fläsk, potatis och löksås. Det är skit länge sen jag åt det. Så gott det kommer att bli. Så i väg och skall parkera när jag upptäcker att jag har glömt mobilen. Jo jag kan då vara utan den men det kan vara så att jag behöver ringa någon.
 
Så nu vänder jag på min P plats och kör tillbaka till Brinken.- Tur att jag bor så nära. Jag går in och säger att jag glömde min mobil. Hej igen så hörs vi Camilla lite senare. Jag kör hem igen och nu parkerar jag verkligen och sätter på huvan och allt Bee skall inte få massa frost på fram rutan och sidodörrarna. Det räcker att skrapa bak rutor.
 
Kommer hem och känner god doft av löksås, det blir smarritg detta gubben. Tack för att du lagade det i dag. Då så skall vi ha en stund med oss själva och det kan vi ju behöva. Trodde jag ja, min man skall spela dataspel så klart och jag får allt vänta tills vi lägger oss. Vad gör det? Jag kan göra annat och det är jag bra på.
 
Jag och Juhani skall övningsköra lite, det blir en sväng till gravar i Botkyrka, lite mer ljus.
 
 
Kvällen kommer nu så jag kan avsluta denna dag med flaggan i topp. Det är en konst det. Men jag gör det oftast, det är sällan jag känner att jag ångrar en dag, inte nu förtiden i alla fall. Jag vet vad jag skall göra för att må bäst.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0