Så blev denna dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 210107
och det är August & Agustina  som har namnsdag.
Dagens kort "Clarity"
 
Det är morgon igen, rätt fort tycker jag, det har varit en jobbig natt med drömmar och att jag har tagit av mig min mask. Ja det blir då många uppehåll då så jag blir så trött.  Det är viktigt för mig att ha masken varje natt, det hjälper mig massor. Sover bättre och har inte alls så många andnings uppehåll.
 
Det är frukost nu så det är bara att njuta av den och mjuk musik, tänt ljus och en underbar tystnad. Jag hör mina andetag och mitt hjärta som slår, allt är tyst, till och med central fläkten till huset är avstängt. Det är skönt att hinna vakna innan min son dundrar upp med ett mycket dåligt morgonhumör.
 
Han är ingen morgonmänniska, han kommer aldrig att bli det, det är så jobbigt för han på morgonen, det är bara att se tiden ann och göra sitt bästa. Han sitter järna för sig själv och vaknar upp. Nu går det ju mycket bättre än när det vara skola och så. Han har haft några år och hitta rätt sak att tackla morgonen.
 
Nå väl min stund och min njutning av lugnt, tyst och stilla, jag vill inte att det tar slut. Men det gör det ju, nu har dom vaknat i andra rummet och jag kan vakna till sans också. Det blir en ny dag med nya saker att ta tag i.
 
Jag kör Juhani och Ashani till Tumba och sen åker jag vidare till Brinken. Te/kaffe och en stunds andning. Vi kollar på en serie om mindfullnes, väldigt intressant och man skall nog på riktigt ta tag i den biten. Jag tror inte det är något fel att göra det också, yogan är ju näst intill samma sak. Jag kör båda och fixar lite healing också.
 
Jag skall ha samtal med HS nu om en stund och det är ju bra för ibland kan jag känna att jag skall spricka. Det är inte alls vad jag har i min hjärna men det är vad som händer. En tung saknad av barnbarn, denna pandemi som ställer till det, Linus som inte kommer tillbaka även fast jag vill det. Lätta på trycket och få massa feedback.
 
 
 
Lunch blir det också, en pizza som vi delar på, det går lika bra med en från affären, den är mindre och lättare att få i sig. Vi tar en promenad med Lex och det blev lite vinter bilder. Det vara skönt att komma ut och att vi fick frisk vinter luft i lungorna. Då så klart med detta så då skall jag fixa nya naglar för att jag kan och för att jag vill.
 
 
Mer te/kaffe och en bulla, det blir nu sista bullan för jag måste verkligen sluta med söt saker och godis. Julen är över och då kan jag bara lova mig att äta nyttigt och på bestämda tider, kan slarva i bland men inte ofta. Skall hem snart jag har tvättstuga och det är fane mig så tråkigt. Allt skit som skall ner och sen hängas och sen tas upp.
 
Ett litet ljus är ju då att jag blir bjuden på mat av Ashani och Juhani, det är skit trevligt. Då kan jag ju sköta tvättstuga lite lättare. Jag tog en ost och skinktallrik det blir bra nu tycker jag efter julens alla godisar. Ja upp och ner och upp och ner nu är det klart och klockan är 22.00, så boring.
Gör kväll nu så jag kan njuta av en liten tv stund.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0