Så, en bra dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 210108
och det är Erlans  som har namnsdag.
Dagens ord "Play".
 
Det är redan hel på gång, det är ju galet vad det går undan året är redan sju dagar gammal och vi är i dag inne på åttonde dagen. Jag har ingen som helst anledning att vara upprörd över att dagarna går och det är jag inte heller. Allt har sin gång och tid. I dag skall jag försöka hitta ny gympa skor. eller så skiter jag i det. Jag vet inte säkert. Jag är inte så intresserad av att göra det egentligen men det är ett måste.
 
Dagen skall börja på en första ruta vilket den har och nu är jag ju på ruta tre, frukost, mjuk musik och en skön stund med lugn och stillhet. Det fyller hela mitt sinne och det är det som får mig att bli en bra medmänniska, alla timmar som jag lägger på mig själv är så värt det. Man har inga aggressioner eller andra konstig heter. Jag kan bara känna det som till hör mig.
 
Jag är en väldigt hjälpsam tjej, jag har inga förutfattade meningar och det är just detta som gör mig till mig. Jag är inte alls någon som är lång sint eller ältande i åratal. Men det är ju bara jag, alla människor har sitt och det är så det skall vara. Jag är extra noga med att jag mår bäst för mig, nu är det jag som är prio ett för mig.
 
Det menas inte att jag kan köra över någon för att människan kan, nej jag är inte sådan heller. Jag vill ha lugn och ro bara. Det är väldigt hårt jobb att5 fixa detta för en själ utan att bli ett stort ego. Mae det går att placera sig först med respekt. Då kan man se till andra med respekt också. Man lär sig att se till andra människors fina sidor.
 
Jo det finns alltid röt ägg men det är så få människor att dom kan man hålla på avstånd. De människor man har nära är viktiga och man skall alltid vara nära dom. Nu har världen en pandemi som är väldigt hård mot oss människor på jorden. Det är en väldig spridsam pandemi och det som är värst är att man är sjuk i några dagar innan den bryter ut.
 
Man smittas som mest en dag innan utbrottet. Det är skit jobbigt. Barn och unga tonåringar kan bära smitta men inte får själva utbrottet. Man kan son vuxen också ha det utan att bli sjuk. Så du är aldrig säker på om du har det eller inte. Men det hoppas jag alla vet vid de här laget. Du skall följa noggrant instruktioner och det är super viktigt.
 
Nog om Corona nu, jag skall ta hand om min dag och njuta av den och då är det dagen då min man kommer hem. Det känns bra för nu har jag saknat honom. Tror det är bästa saken som finns, att få sakna sin käresta och känna lycka när han kommer hem.
 
Det är nu lite Camilla tid och det är ju okej då jag och hon har haft Corona tillsammans. Jag är lite orolig att få det igen. Det kan ju vara så då jag bara hade hosta. Det är ju så vem som kan ha smittan utan att veta om det. Så ner till Brinken för lite te och hundpromenad. Det blir bra tycker jag.
Det känns lite så där avkopplande i dag, vet inte varför det är extra skönt att vara med Camilla just i dag. Men det är så trivsamt.
 
Promenaden med lilla Lex blir också av och vi båda tycker det är skönt. När vi kommer in skall vi allt ha lunch och lite mer go fika. Det behöver inte vara med en bulle eller choklad, går bra att bara ta en fika. Jag har inte så mycket mer att säga om den saken, men en bulle är alltid en bulle.
 
Jag blir kvar en tag, min man skall till Ärla en stund så det blir väl att han kommer sent. Han får hälsa barnen från mig, mina älskade barnbarn. Saknar er så mycket. Jag äter middag med Karlssons och det blir så bra så. Blir kvar till 19 tiden innan jag bara skall ta mig hem och se till att mannen får lite mat i magen. Han är som vanligt på fredagar trött och vill ta det lugnt.
 
Han sover när jag kommer hem, det ser inte så bra ut för om jag känner honom rätt blir han uppe länge och en stund in på natten. Jag får väl ta lite te och se om han vaknar. Jag tycker det är bra om han vaknar snart så det blir en bra natt också.
 
Se där det rör på sig, han kommer gående här, hej din mat står i kylen. Bara att värma lite. Jag sitter här och väntar på att du skulle vakna. Nej älskling du satt och sov i fåtöljen med en filt på dig. Men det är ju okej du har väl inte sovit länge? Nu kan vi göra kväll och njuta av den ett tag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0