Sådan bra dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är Måndag den 210111
och det är Jan & Jannike som har namnsdag.
Vecka 2, Dag 11 på året
Dagens ord "Willingness"
 
Det är bara att starta en ny dag, vecka och se till att den blir som jag vill. Inga konstigheter eller andra saker sker. Jag har bara en liten detalj denna vecka som jag måste få överstökad. Den kommer längre fram i veckan. Så nu skall jag allt se till att det blir som jag hoppas på. Jag får besök av min dotter i dag så det blir mycket skoj.
 
Jag skall njuta av min frukost och skön avslappnad musik det är min morgon ritual som kommer att spegla sig. Set blir så bra. Jag får en bra återhämtning och en bra start på en ny dag. Jag har minus tre grader och det skall tydligen bli nollgradigt och snöblandat regn hela dagen. Det är ju mindre bra med tanken på att det blir minus i natt kan det vara blixthalka i morgon.
 
Nå väl jag börjar min dag nu. Så Camilla kommer och vi tar en fika, hon och jag skall plocka upp Malin vid 9 tiden för hon skall fixa naglar i dag. Men vi har en stuns att relaxa på innan vi skall åka. Det blir mycket och det är så kul när mina barn kommer till mig också i bland. Det är nu dags att köra till centrum, men vi skall till Linus först. Ljus som skall bytas ut och det känns så bra att kunna åka dit och snacka lite.
 
 
 
Nu skall vi hämta upp Malin, vi tar en ny fika innan Camilla skall göra i ordning hennes naglar. Det blir fint och det är så kul att hon har något att sysselsätta sig med. Så här är lite bilder på Malins naglar.
 
   
 
  
 
Så då kan vi titta lite på Supernatural och slappa lite, det är dock strax lunch. Så vi har en trevlig dag och vi har inga som helst måsten. Bata njuta av sällskapet och go fika time. Så nu skall Thomas köra hem Malin klockan är ju 16 nu så då kan man säga att dagen är klar. Det är middag och att göra kväll för mig det är inte så lite heller. 
 
Parkerar Bee och sätter på huvan, skall låsa bilen som jag måste göra inifrån då går torkarbladen i gäng, ett misstag jag inte gör om. Ena torkarbladet på passaskerar sidan gick ju sönder så det blir att köpa nya i morgon, klantigt av mig tycker jag. Men  kan nu låsa bilen och gå upp. Ashani står och fixar middag eller på börjar det i alla fall.
 
Nu blir det lite middag med fint sällskap av Juhani och Ashani. Det är bara att få en stund med dom och njuta av god mat, det är små tacos bröd, super god sallad och fiskpinne. Man lägger fiskpinnen i brödet och den fin hackade/skurna salladen på, det är så gott, detta får hon allt göra om så gott.
 
Dom skall spela en stund så jag tittar vidare på tv. Jolin ringer mig det är så underbart att hon ringer, jag bara älskar denna unge. Jag kan ju inte nå henna skälv ( är tydligen blockad ) men hon är tapper och ringer själv till mig. Hon berättar om skolan och vad hon gör på dagarna, det var skolstart i dag så en ny termin har börjat. Tur att hon har två lov då, sportlov och påsklov.
 
Jag pratar men gubben också, det är bra med han, han får föra sig och jobba känns kroppen bättre. Han har haft jobbigt med snö i dag och det har tydligen kommit massor. Här regnar det och är plusgrader, hur kul är det??? Inte ett dugg. Skall nu göra kväll och lägga mig i sängen och titta på nyheter. Pia ringer och vi snackar lite så det känns bra att höra att hon har haft en bra dag trotts att hon skall byta arbetsplats.
 
Ja då skall jag väl säga god natt och slut för i dag.
Hoppas att se dig här i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0