Sushi kväll

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 210115
och det är Laura och Lorentz  som har namnsdag.
Dagens ord "Openness"
 
Det är åter igen en ny dag och det betyder nya saker att ta tag i. Jag har en liten plan för dagen och det är då bara att starta. Jag och Camilla skall ta frukost och sen hänga ett tag fixa hemma och sen är det bara att göra sig klar för tandläkaren, det är Camillas tur i dag så jag skall vara ett stöd till henne.
 
Men det blir lite jobb med Bee först, dörrens lås har frusit, jag kan öppna dörren men inte stänga den. Låskolven vill inte haka i. Fasen också det skall krångla nu igen. Jag är inte ett fan av detta jag vill inte ha en bil som strejkar när det blir 10 minus. Men motorn går i gång och det blir inga andra svårigheter. Får stänga av han och sen tar vi Camillas bil i stället. 
 
Väl nere i centrum tar vi en snabb visit till ICA och köper lite saker vi behöver. Då så tandläkaren var det ja, vi är lite tidiga och det blir en stunds väntan, inga som helst svårigheter. Man har ju en mobil att pilla på. Camillas tur, då ringer jag min gubbe och berättar att jag äter med Ashani, Robin, Camilla och Thomas vi skall ha sushi kväll.
 
Vi snackar ett tag och sen är vi på väg hem, det blev en miss i planeringen. Vi skulle ju upp till vårdcentralen, det missa vi. Sånt händer, hon får hänga på låset på måndag. Nu skall vi softa lite och njuta av kvällen. det blir super tycker jag. Lugn och ro. Bästa medicinen i dag. Tar ett samtal med Pia när hon är på väg mot jobbet.
 
Jag och Camilla kollar på Supernatural ( det finns 15 säsonger, vi är på säsong 6 ) lite te/kaffe och sen är man lagom seg och ligger på deras soffa. Så lugn och skön dag blev det i alla fall fram till 15 för nu skall jag hämta Juhani och Ashani som skall handla middags saker..
 
Vi far till ICAMAXI, vi har munskydd med oss och det är bara att ha dom på sig, det är mycket bättre att ha det. Så in där plocka det som skall vara, det saknas lite lax och sjögräs. Det vara rätt mycket med folk så man får slingra sig lite för att hålla avstånd. Så klara här, nu ner till COOP i Tumba för att köpa de som saknas.
 
Juhani och Ashani går in och handla själva jag blir kvar i bilen. Det är bäst så, för mycket människor här också. Det är bara att fingra lite mer på mobilen och vänta. Det dröjer inte så länge innan dom är tillbaka. Jag tror att vi är klara nu så vi kan åka hem till Camilla och starta middagen. Ashani skall fixa egna sushi så det blir spnnnande.
 
 
Vilken middag det blev, njuter av allt som kom fram på bordet, så gott. Underbart Ashani du är en pärla. Det blir en film också, vi måste få avsluta kvällen med skratt, Rosa Panten blev det ju. Helt galen fil. Klockan tickar i väg och nu måste vi dra oss hem, jag och Ashani åker hem medans Juhani träffar killarna.
 
Hemma sitter Ari och spelar och det blir lite snack med han om kylan han har upplevt på jobbet i dag. Det var vist 14 minus i Eskilstuna. Så nu kan vi väl säga att vi är klara för i dag.
Åter igen en bra dag. 
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0