Tänker alltid på dig

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 210128
och det är Karl & Karla  som har namnsdag.
Dagens ord "Release"
 
Mindfulness 
 
Upptäck mandalans helande kraftgenom att studera mönstret i böcker
eller genom att skapa din egen mandala. Det finns till tillexempel
mängder av målarböcker för vuxna med vackra mandalor
som du kanske färglägga för att gå ner i varv och komma
närmare din innersta känslor.
 
då har jag en jobbig dag, det är nu bara sex månader sen mitt barnbarn Linus gick bort och det är tufft och det är tungt. Jag kan inte alls känna annat är saknad, mitt hjärta är tungt och det är jobbigt. Skall försöka få denna dag att bara gå inget annat.
 
 
Min dotter är här och vi skall ta frukost och bara njuta av skön lugn musik. Få morgonen att gå förbi. Det är en bra start på en jobbig dag, vi skall göra allt vi kan för att få den så lugn och bra som det bara kan. Jag hoppas att man kan i kväll säga att dagen var helt okej. Jag och Camilla skall nu ta lite lunch och sen skall vi till Tullinge och på sjukgymnastik, det skall bli skönt att få starta den igen.
 
Det är så mycket snö så jag det tar en himla tid att komma till Tullinge. Vi hamnade i en kö där jag var bil sex av minst tjugofem bilar. Vi tog oss fram i 35 - 40 km/t. Det var inte så farligt vi hade tid. Jag  är alltid i god tid och det är skönt att vara i tid. Så vi han, och nu skall vi träna och det kommer att vara så skönt efteråt.
 
Klar och på väg för att plocka upp Malin. Måste också fixa hö till djuren hemma hos Camilla. Vi stannar på Arken zoo i Tumba. Camilla handlar mat också och jag köper godis till dom. Malin köper hö och sågspån till sina djur också. Då kan vi ta oss till Brinken, det skall bli middag med Malin och Eva så vi åker till Camilla och det blir lite te/kaffe och snack.
 
Vi har en skön eftermiddag men det är fortfarande jobbigt och jag tänker mycket på Linus. Vi alla saknar honom och det gör ont i hjärtat. Men det är så det kommer att vara ett tag framöver tills vi kan bara minnas dom bra saker han gjorde och allt vi skratta tillsammans om. Han var en kul kille med ett bestämt humör. Jag kan fortfarande höra honom skratta och känna hans doft.
 
Ja då skall det bli middag, Camilla har lagat maten i dag och det är så gott som vanligt. Korvstroganoff. Det blir lite snack och vi kolla en film, Dracula Untold. Kan rekommendera den. Så nu är vi klara och Eva och Malin skall hem så jag skall också åka, det kan vara skönt att komma hem i bra tid i dag. Men inte för att det gör mig något. Men Thomas skall jobba så han kan ju också behöva sova. Jag vet att Camilla verkligen behöver sova. Det har varit dåligt med den varan. 
 
Hemma gör Ashani en super god lemonad på citroner. Det är så uppfriskande smak, undra om man kan överleva på den? Jag skall då receptet så jag får den lika god som hon gör den. Det är nu dags att gå till sängs och försöka sova lite.
 
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0