Träffa Pernilla.

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 210116
och det är Hjalmar & Helmer  som har namnsdag.
Dagens ord "Purpose"
 
Det är en ny dag och jag har en sak i dag som jag skall göra, träffa Pernilla. Men först skall jag då se till att jag har en skön och omhändertagande morgon, det är som du vet min morgonstund med guld i mun. Yoga, mindfulness och allt morgon fix är klart. Jag kan sätta mig ner och lyssna på mjuk musik och bara njuta av min frukost. Det stärker så mycket.
 
Jag har inte alls någon stress här och nu, det är bara att känna sig ett med sig själv och sin själ. Vi är starka i dag, vi har bara massa känslor som är i kropp och skäl som värmer och känns så bra. Det är nu bara att njuta för ett tag, återkommer när allt är igång.
 
Det blev så att Ari åker till Lida för han har bestämt med Rickard och Jerry att ses där och ha barnen med sig. Jag har ju då bestämt att träffa Pernilla så det var ju skit. Men så blir det ibland och det får man då ta. Jag har i alla fall lovat Pernilla när hon nu kan komma. Ja så blir det. Jag säger hej då till gubben när han åker och sen gör jag mig klar för att gå ner och skrapa snö från Bee.
 
Åker till Camilla och kan ta lite te men henne och snacka lite om natten och känslor som bubblar. Det är klart det gör det. Jag har ingen som helst aning om vad hon egentligen känner, jag har inte mist ett barn. Jag kan bara finnas där för henne och lyssna. Försöka få igång henne att göra saker. Det är svårt men oftast blir det bra.
 
I dag blir det ju lite kul för Pernilla kommer, hon och Stefan skall komma på fika så det blir kul. Jag fixar kaffe och Pernilla kommer med bullar. Det är bara att försöka få en kul stund och se till att vi får bra minnen. Både jag och Camilla får julklappar det är ju skit kul. Men som jag brukar säga är det inget nödvändigt till mig.
 
 
En fin ljusstake med tomteljus, silver halsband med en dröm fångare,
te och en tesil, örhängen och ett halsband (av Ebba)
 
Kort på Viktor och Ebba som jag ville ha.
Tack så mycket.
 
Så kul att få från Ebba, hon är en sån fin tjej, hon är omtänksam och är som en tonåring är mest. Hon pluggar och har massa saker för sig, hoppas hon kan komma till mig fram över det skulle vara kul. Det är alltid kul att få barn över, då kan man göra roliga saker och få kul minnen att lägga i minnes banken.
 
Det är dags att åka hem och se till om maten blir gjord, jag skall göra köttfärssås så det blir lätt mat i dag, messar Juhani och ber han steka köttfärsen. Han messar tillbaka att han fixar maten och en efterrätt, oj det blir kul så då slipper jag göra mat i dag. Jag har tröttnat på att göra mat och det är bara och så skönt när andra gör det.
 
chili con carne
 
Det är nu kväll och Juhani skall göra efterrätt och vi kan ha en trevlig kväll här hemma. Så underbart att vara tillsammans med det man har och kan umgås med nu under Corona. Nu skall jag ta en bit Baklava som min son har gjort, han hade en assistent, Ashani och här är resultatet. Hur mumsigt som helst. Jag då kan man njuta en stund och sen är det bara att lägga sig och avsluta denna dag.
 
 
Så slut för i dag och tack för att du titta in och hoppas du inte var för uttråkad, men det är bara så min dag ser ut. Jag vill bara ha denna sida att skriva av mig, det kan vara svårt ibland efter som detta är en blogg som då alla kan läsa. Men jag har rättighet att uttrycka mina känslor i mitt forum, så det kan ju hända att det kommer något som måste bara ut ur mitt inre, vad det än må vara så kan jag inte hålla det in nom mig och trycka bort det, det handlar om känslor, svek, och allt annat också. Så nu blir det bara att jag måste bearbeta allt för att inte jag skall hamna i en ond cirkel så det är bara att spy ut det då.
 
Det är då bara att säga slut i rutan och på återseende.
 
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0