Vackra Joline´s dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 210124
och det är Erika  som har namnsdag.
Dagens ord "Communication"
 
Mindfulness 
 
Kunskap är att lära sig något nytt varje dag.
Vishet är att släppa taget om något varje dag
 
 
Ny dag med Joline, det kan vara hur jobbigt som helst och det kan vara väldigt tjatigt att gå till affärer, men vi får se vad som kommer att hända i dag. Skall i alla fall fixa lite saker som är tyvärr nödvändiga. Mat i dag då det är tacos beställt och kokt korv för Joline. Men jag skall börja med att se till att få min morgon stund och att få en paus i allt för att få energi.
 
Frukost för mig och Jolin, Ukki har tagit Juhani till jobbet och då får ju han kaffe och bulle. Det är ju ett plus för den mannen. Så vi inväntar första saken i dag. Det kan bli kul, en sväng till Annelie Hultman och se vad jag kan få ut av det eller rättare sagt vad Joline kan få ut av det.
 
Det är väl bara att köra på denna dag  då. Det blir lite saker som jag skall fixa först så Joline skall klä på sig och vara färdig när Bee är klar för avfärd och så kan vi två starta vår dag. Det är lite saker som jag inte vill egentligen men det är bara att åka iväg och göra saker snabbt och effektivt. Hämtar Juhani och åker till COOP i Tumba, minst folk där.
 
Så skall jag lämna maten, Juhani hemma och sen skall vi vidare till arbetskollegan. Här hittar Joline lite saker hon ville ha. Så var det toaletten som ropa på Joline, sådant måste ju också man ha i beräkning. Då så min sköna skall vi hemåt. Det går smidigt och jag kan säga att vår dah blev super bra i dag också.
 
 
Lite knorr för att jag inte köper allt hon vill ha, det blir bara vissa saker. Det är ju inte därför hon vill vara med mig, eller?? No väl glad var hon och vi kunde allt fixa med sakerna som hon har fått. Hon är nöjd och leker dans prinsessa och är lite nära att falla in i Tv.n, men en sak som är rätt bra är ju att hon dricker mer vatten, hon ränner på toa väldigt ofta, vilket är super.
 
Nå väl hon skall hjälpa Juhani och Ashani med att duka och fixa middagen. Vi kör söndags tacos, men hon ville ha kokt korv med bröd. Okej blir du mätt på detta då? Ja då det blir bra säger hon. Okej fyra korvar och sen var det rap och hon är mätt.
 
Härlig tjej detta, hon har sitt humör och lite envishet. Det är bra att veta vad man vill, men ibland måste man se till vad som är bäst. Så nu när kvällen är här är det bara att göra den så bra det bara går. Vi har kollat alla avsnitt på Lady Bugg så den blev en annan serie. Då så Hur skall jag nu få henne i säng för att vi skall upp 5,00 i morgon bitti? 
 
Hon somnar till slut och jag kan lägga mig. Jag sitter hos henne och killar henne på ryggen. Det är stora saker hon har efter sin pappa, det ger mig minnen av alla kvällar med hennes pappa som jag satt på sängkanten och killa han på ryggen tills han somna. Han var så fin min lilla kille.
 
Det var en fin tröst att sitta med mina barn på kvällen och se ti8ll att dom somnar in lugnt och skönt. Alla barn har sin grej och hur dom vill ha, men att bli killad på ryggen är nog vanligaste insomnings sättet för mig och mina barn. Då skall jag lägga mig och få en skön sömn.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0