Vilken överraskning

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 210122
och det är Vinsent & Viktor  som har namnsdag.
Dagens ord "Enthusiasm"
 
 
 
Leta upp ett vackert foto på naturen, av någon som betyder något för dig eller av någon som gör dig glad. Ställ det på en plats där du tillbringar en stor del av din dag, exempel på kontoret eller som bakgrundsbild på datorn. Tänk på det ofta och tillåt dig själv att ta en paus och le.
 
Grattis Viktor på din namnsdag.
 
 
Då skall jag starta min dag och det är slutet på arbetsveckan för min man så han kommer hem i dag. Så det blir kul och skönt att få dela säng med min man. Ja det är rätt tomt i veckorna, det är ett måste efter som han jobbar i Eskilstuna. Men som jag sa han kommer hem i dag. Det är inte alls så många timmar kvar. Jag skall ta tag i min morgon och se till att den rullar på.
 
Frukost och njutning av skön mjuk musik och naturljud. Man har det så bra på morgonen och det är så viktigt för resten av dagen. Njuta och bara känna att kropp och själ blir ett och kan verkligen vara en härlig känsla av lugn. Det är viktigt att bara ha allt på rättplats för att hålla balansen av kropp och själ.
 
Då skall jag åka till Brinken för att hämta upp Camilla som har en läkartid att passa. Det är ju bra när jag kan se till att allt blir bra, för mig och min dotter. Så klart man gör nästan allt för sina barn. Inga konstigheter, inte alls. Det är så en förälder gör. Det är svårt att få perfekta barn, det är ingen strävan man som förälder skall ha. Man skall ha ett barn med karisma, medvetenhet, empati och kärlek.
 
Det är så viktigt att ett barn får utvecklas till en egen person, man skall bara vara där och stötta, hålla handen om det behövs. Sätta klara gränser, föra in dom på rätt väg. Detta kan då vara svårt med lite större barn, men man kan bara hoppas att det går bra för dom i vuxen ålder. Inget som man skall se till, ett barn måste få gå sin väg, bara den inte är farlig eller helt fel så klart.
 
Med beröm och uppmuntringar från en förälder växer barnen massor. Men om det är lätt? Nej det kan jag inte säga att det är. Man kan slita sig i håret och man kan tjata om saker som att städa plocka undan, hjälptill hemma och ja vad som. Det funkar i bland men oftast inte. Detta utifrån mina barn och det jag har gått igenom.
 
Med facit i handen är MINA barn rätt hyfsade vuxna medborgare. Det är framgångsrika och jobbar, jag är så stolt över dom, att dom forma sina liv, väljer sina beslut och det är väl det som är saken , dom är självständiga. Jag är också välsignad med barnbarn så jag är super nöjd att ha dom omkring mig. Tur att man kan prata med dom ibland.
 
Då så massa saker kom här, skall fortsätta min dag det kan ju vara en fördel. Jag skall köra Ashani till centrum så hon kan ta tåget till sitt jobb. Juhani är hemma och latar sig, ledig dag med andra ord. Ha en bra dag Ashani så ses vi i kväll. Jag skall nu ner till Camilla för lite saker som vi skall fixa lite saker så mot Brinken.
 
Har jag något annat för mig? Nej inte alls i dag jag har bara min och Camilla dag och vi skall ha en bra dag med massa bra saker. Jag sätter på te till oss båda och sen tar vi en stund för att relaxa och kanske lite Supernatural. Vi kan verkligen känna oss nöjda med förmiddagen. Jag hade samtal i dag och lika så Camilla.
 
Lunch, mer te och sen är det dags för Anna P att titta förbi. Jag hoppas det blir bra, jag skall nu ner till ICA för att fixa middagen. Så snabbt in och sen hem. Det är bara Juhani som är hemma. Jag väntar med spänning på min man och Joline. Ja hon fick komma till oss i dag. Jag är så glad.
 
Jag skall nu fixa middag och få se om min lilla flicka vill äta något. Det kan ju bli film och godis. Vi får se vad det blir. Så nu skall jag göra mat. Det blir en trevlig kvällsmiddag för Jolin gillade kyckling pinnar. Hon åt flera stycken och var super nöjd med det. Vi kollar på Lady bug och har en skön härlig kväll med massa avsnitt och lite eller mycket godis.
 
 
Till slut blir jag trött och jag ser att Joline är trött också det är bara om hon nu lägger sig ner och vilar lite, jag har tv:n på så det är ju vad hon är van vid. Då så vi kan nu gå till sängs och sova. Jag är super trött. En bra dag och fin överraskning med att Joline kom.
 
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.
Det är ord som är bra
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0