Vilodag såklart

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 210117
och det är Anton & Tony  som har namnsdag.
Dagens ord "Faith"
 
Då har jag en ny dag och det är så jobbigt att inse att natten är över, men i dag är jag relativt pigg så det är ju bra bara det. Har nu avklarat det mesta av ruta ett och två och skall nu gå över mer resten av denna dag som för öbrigt är molnig ochminus tre grader. Har inga som helst planer i dag så det låter ju bra och det kan jag leva med.
 
Sitter och snackar med gubben om dagen, han vill handla vinterskor och det kan vara en bra ide om det är kalt om fossingarna. Så jag och Ari tar en sväng till en butik som hat hans storlek, han har ju rätt stora fötter. Sådan tur, lite folk i omlopp här. Då kan man ju slappna av lite, Det är också så att det är en försiktighetsgrad som skall vara.
 
Nu så tar vi lunch och sen är det hem. Inga som helst stress blev det, jag är fullkommligt nöjd med det. Hemma tar jag lite te och relaxar lite. Jag skall ner till Camilla med ett par kommritionshanskar för on har ont i handleden. Så dom är hemma om en timme så det är bara att invänta tiden innan jag åker dit.
 
Te och lite Supernatural blir det, det är en serie som jag kan rekommendera så bra. Vi är på siseng sex, och har bara ett par avsnitt kvar på denna sisong. Men det är flera att titta på så vi kör. Go fika är på gång och vi sätter oss till rätta med kuddar och allt annat bra som man kan ha. Spännande är det. Nu skall jag hem så det inte blir allt för sent med kvällen hemma.
 
Middag, ja det blev falsk Walevska, omtyckt fiskgratäng. Så det är de då kan den göra sig klar i ugnen och man kan relaxa en stund. Jag skall ha en stilla kväll med min man och se på Tv och sen krypa ner i en varm säng, ja den blir ju varm efter en stund så klart. Det är väldigt kallt att kryp ner i sängen. Med detta får det ta slut i dag så på återseende.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0