Dags för kryckor då

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Till min dag Det är måndag den 2100308
och det är Siv som har namnsdag.
Vecka 10, dag 67 på året.
 
Internationella kvinnodagen
 
Ur boken 
 
Vänta inte på den stora lyckan,
så att du missar den lilla.
 
  
Dagens ord "Honesty"
Dessa ord är vad jag skall
särskilt tänka på under dagen.
 
 
Det vanliga kan vara ovanligt
 
Hej
Då skall min dag ta fart med en ny vecka och en ny dag. Min man har redan åkt och det är bara tyst, stilla och underbart skönt för mig just i detta ögonblick. Jag har tänt ljus, satt igång skön musik och känner att allt kommer på plats, jag har inget att stressa om. Det är jag och min frukost vi har mjuk musik i hela atmosfären, så andas jag lite också stora djupa andetag. Släpper allt och bara är, helt underbart. 
 
Sådan skön start på morgonen det är så bra för kropp och själ, man bara flyter med i tonerna och får en harmonisk känsla av frihet. Det är något du skall testa, för att komma i balans är detta en så underbar start och sätt att känna sig i balans. Nej den läker inte hjärte sorg men den har en effekt att lägga på ett stort plåster. Nu skall jag ta min frukost och sen komma igång med just min dag.
 
Det är då dags för sjukgymnasten att kolla mitt knä och det är så jävla jobbigt med att ha ont. Man blir lite prillig i skallen av det. Och det är väl inte så bra kan jag tänka mig, eller jag vet ju det. Jag skall försöka göra det bästa av situationen. Jag startar med att andas och att koncentrera mig på att det är ingen smärta jag känner, eller hur, vem skall jag försöka lura?
 
Nå väl undersökningen är klar och nu har jag kryckor och en sjuhelvetes smärta. Man kan kalla den för undersöknings med tillhörande smärta. Ja detta var ju inte så kul men det är ju bara att åka hem, Camilla kör, och slänga benet i högläge. Hur kul är inte det? Vi åker hem till mig och sen kommer Thomas och hämtar upp Camilla, men först blir det en dag hos mig.
 
 
Jag skall delegera ut lite jobb, jag har ju bokat tvätt stuga, så Juhani och Ashani skall ta tvätten, Tack för det. Jag tar lite te och sen upp med benet på kuddar på fotpallen. Ja här sitter jag och inget annat kan jag göra. Camilla ligger på soffan och är rätt trött i dag. Vi kollar tv, dricker kaffe/te, vi snackar, fixar lunch och fortsätter hänga i vardagsrummet.
 
Pratar med Pillan, det är sjukstuga där hemma, fina barnen, love them. Det är tråkigt för blir en snorig blir oftast alla snoriga. Har lust att sova och låta denna dag gå över fort. Hur kul på en skalla är det med en sån dundrande smärta efter en undersökning? Ja den är ju inte kul, inte alls kul. Nu skall jag göra det bästa av denna situation och se vad man kan göra åt den. Titta på en film eller bara på en underhållning. Ja det är bara distrahera tankarna med annat.
 
Det funkar från och till, men ibland är jag ju tvungen att resa på mig och gå för jag skall gå på benet med hjälp av kryckorna. Toa besök, hämta vatten och ja andra små saker. Det blir en rastlös dag och jag är så trött på detta och fattar inte riktigt varför det blir så här. Eller vist vet jag det, många undersköterskor eller alla inom vården får nog väldigt slitna kroppar med åren.
 
Det är ju inte alls någon som hels rolig sak att få, men man kan också se det på den ljusa sidan och säga fasen vad jag har hjälpt många och förgyllt deras dagar med allt jag kan. Så ja jag är nöjd med mitt arbete och den kärleken jag har lagt på de människor jag har haft under åren.
 
Så nu skall Camilla åka hem och jag skall vila lite till innan jag skall fixa middag eller Juhani får fixa. Det blir så att jag skall ner till Bee, nej jag kör inte det gör Juhani. Vi åker ner till Vårsta och Ashani och Juhani hämtar sushi. Yes det blir super god middag, kom nu skynda på vi skall hem och äta god mat. Så förresten Juhani kör super bra och han är säker på sin körning. Så kul det är att åka med han.
 
Det är då dags att ta en middag och en film till det, underhållning under en middag är inte alls fel. Man kan njuta av maten och det man tittar på så det är ju okej. Jag har snackat med Pia en stund och frågat hur hennes dag har varit, så tufft och jobbig dag Pia har haft. Vi snackar lite om ditt och datt, vi hörs i morgon. Nu är det kväll och jag skall försöka komma i säng och bara hänga en stund. Det blir lite sena nyheter
 
Nu skall jag nog släcka ner och försöka sova är sjukt trött.
Om du vill kan du titta in i morgon igen.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0