Det är första dagen på mars

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 2100301
och det är Albin & Elvira som har namnsdag.
Vecka 9, dag 60 på året
 
Ur boken 
 
Livets stormar
ger starkare rötter
  
Dagens ord "Clarity"
 
 
Att gå på vatten är i sanning ett mirakel.
men att vandra fridfullt på jorden
är ett mirakel än större.
 
Börjar min dag med att säga att vi är inne i en bra morgon so far. Jag har sovit bra och det betyder ju massor. Jag kan ju bara säga att det är så skönt att kunna sova bra på natten, när man skall sova. Ja det är frukost och den kan jag nu njuta av en stund för det är inte alls så att jag gör något speciellt under frukosten. Kan ju vara lite nyhetsläsning men annars är det bara mjuk musik och andning för att få kropp och själ tillsammans som en.
 
Min dotter kommer till mig i dag, vi skall hänga och vi skall fixa mitt kök lite, det är ju så att jag måste göra en redig superstädning, plocka undan, slänga, torka gol, torka luckor och allt annat också. Jag har ingen lust med detta men man måste ju, det är ju sådant som är tråkigt som man måste göra. Så vi tar te/kaffe först och sen kan vi städa och sen blir det lunch.
 
Dagen ramlar på och det är nu dags för en fika stund, vi är klara med köket och jag är nöjd så att säga. I morgon kan man ju ta hall och badrum. så är det vardagsrummet på torsdag och sen är det sovrummet på freda om det nu blir så. Jag hoppas det men man vet inte hur det kan sluta. Vi skall nu plocka upp en Malin vid Tumba. Vi åker hem till Camilla och åter igen tar vi en fika stund.
 
 
 
Vi skall äta tillsammans och se vad kvällen kan ge. Thomas kommer hem och nu är det dags att köra hem Malin och jag skall vidare för att plocka upp Juhani på jobbet. Det är bara att ta tag i detta så jag kommer hem också. Jag skall lägga mig för du skall veta att jag är trött, väldigt trött. Han kommer nu så då kan vi åka hem, Ashani har fixat middag till Juhani och jag skall  kolla på tv.
 
Gör en skön kväll med att relaxa och få återhämtning de Lux. Prata med Pia och det är en fin vän. Ja då tackar jag för mig och hoppar i bingen för att ta en skön natt och sova skönt.
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0