Det gick ju bra i dag

 
 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Till min dag Det är lördag den 2100313
och det är Greger som har namnsdag.
 
Ur boken 
 
.......att fira bröllopsdagar
1 år   Pappersbröllop, 5 är   Trä, 10 år   Tenn, 15 år   Kristall, 20 år
Porslin, 25 år  Silver, 30 år   Pärl,   35 år   Korall,   40 år   Rubin,
45 år   Safir, 50 år   Guld, 55 år    Smaragd, 60 år   Diamant,
65 år Krondiamant, 70 år   Järn, 75 år   Atom.   
  
Dagens ord "Understanding"
 
 
Naturens rikedom skämmer bort våra sinnen;
 
På våren kan du fokusera på blommornas alla subtila dofter och färger
eller på dofter av nyklippt gräs.
 
På sommaren kan du välja ett träd och följa det på nära håll några dagar.
Njut av dess ljuvliga grönska och majestätiska lövverk.
 
På hösten är det härligt att uppleva naturens prakt genom att ta en promenad
bland alla fallna löv. Fokusera på färger och former och hur löven
prasslar när du går.
 
På vintern kan rimfrost och morgondimma förvandla världen omkring dig.
Ta dig tid att beundra det vackra landskap de kallar
temperaturerna har skapat.
 
Det blev en lång start på dagens blogg. Jag tror att det är bara att fortsätta min morgon med frukost och ganska mycket relaxing. Jag tar min tid denna lördagsmorgon. Jag har ingen stress, jag har inget att göra om det inte kommer upp något som kan få mig att göra något annorlunda. Just nu och en stund framöver skall jag bara vara och känna mig som det var en ledig dag. Ja det är väl det som är ledig helg.
 
Så måste dock fixa lite i huset så det är fit for fight. Det är också en sak att det är helg men det är också en sak att känna sig ledig. Jag skall nu bara fixa lite så min dag är på G. Det är nu klart och jag skall bara invänta lite tid och sen se till att jag bara kan få en bra lördag som tar sig fram med starka steg. Kan ju vara en fördel. Jag har lite planer i dag men dom är inte nödvändiga, du vet som "om jag hinner med" så inga viktiga saker alls.
 
Ja jag har pratat med min dotter om vad hon skall göra, så det är ju bara att kanske åka till henne i eftermiddag, jag tror att jag också har lovat Juhani och Ashani att hämta upp dom från IKEA. Dom skall vara där när dom öppnar. Så dom slipper massa folk.
 
Då kommer det magiska ordet och jag åker dit, Juhani berättar om de timmar dom var där hur det var. Det gick bra för dom ända ner straxt innan kassorna. Här kom ett lämmeltåg som var alldeles för många människor på en och samma gång. Hur kan det vara så, har dom ingen koll på hur många som går in och hur många som går ut? Det funkar i alla fall inte tydligen. Nå väl dom har handlat "lite" Vilket jag tycker är en rolig sak. Jag mins när jag flytta. massa saker blev det.
 
Då så kära ungdomar då är ni hemma och jag skall ner till Brinken. Min man är någon stans och träffar någon kompis. Jo han har vänner nu också, fast han är väldigt noga med att få ha sin helg hemma framför datorn. Men i8 dag har han åkt till en kompis. Jag kommer ner till Brinken och där är min man. Hej vad skall du göra? Så du skall köra Thomas okej det låter trevligt.
 
 
Jag tar te med Camilla och snackar lite. Jag har lite ont i knät i dag eller rättare sagt nu på eftermiddagen. Jag tycker att vi skall titta på ett avsnitt eller två. Camilla får besök så jag kan lätta och ta mig hem för att göra middag. Min man är säkert på svält nivå. Honom möter jag i hallen med smörgåsar och juice. Varför lagar du inte mat frågar jag, svaret blir en klassiker. Jag viste inte vad som skulle fixas.
 
Jag fixar och vi kan äta, Camilla kommer och skall äta lite hon också. Vi kollar på Mello och jag har två favoriter; Tusse och Anton. Det är ju kul att hänga med hela alltet. Så kommer resultatet, Tusse vinner och jag kan väl tycka det är rätt låt som vann. Så nu skall jag ta lite mer te och se vad som sker här näst. Jag och Camilla tar en cocosboll och det är inte så bra men vem fan bryr sig. Det är en bra tröst i kvällens läge.
 
 
Min man som är en snäll pappa kör hem henne runt 23 tiden. Hon kommer att lägga sig på soffan och kolla på fil och vänta på Thomas. Ja det är ju så det blir ibland. Nu skall jag bara se till att få i säng mig själv. Jag väntar på min man så kan vi lägga oss tillsammans.
Så nu är denna dag gott till enda så det känns bra.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0