Det var det, tvätt i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 2100302
och det är Ernst & Erna som har namnsdag.
 
Ur boken 
 
Förälskelsen gör oss glömska, blinda,
omdömeslösa och våghalsiga.
Det är ett under att vi kommer
levande ur den.
 
Dagens ord "Birth"
 
 
Tänd ett stearinljus och ställ det på bordet innan du sätter  dig ner
för att äta. ljuset får ett lugn att sänka sig över måltiden,
lossar spänningar och får dig att äta långsammare
och mer medvetet. Ägna gärna ett kort ögonblick
åt att tyst visa tacksamhet för maten på
tallriken.
 
Då är jag på gång med min dag och denna roliga aktivitet som kallas tvättstuga. Jag har massa saker som skall tvättas i dag så det blir väl rekord många maskiner, och det var förra gången en trasigt maskin så det är väl lika dant nu kan jag lugnt tro. Inte är den fixad. Det kommer nog ta så där ... tre månader. Ja ja jag skall nog börja på ruta ett och det är ju då frukost.
 
 
Ljus tänt och musik på, underbar morgon. Jag hoppas att det är så länge, jag älskar stillheten runt om och det är särskilt så jag vill ha min morgon. Nu kommer Camilla till mig, det är bra tycker jag att komma ut från sitt hus och njuta av andra ställen och upptäcka att det är en bra sak att göra, komma ut och vara på andra ställen med lugnet i kroppen.
 
Ja vi tar te och kollar TV, jag skall straxt gå till tvättstugan, Juhani hjälper mig ner med tre stora IKEA kassar. Katastrof, fy fasen vad mycket det är. Nå väl det var upptaget rätt duktigt förra veckan  så det blev många dagar i mellan tvättdagarna. Men skit samma jag kör på och det blir ju bra till slut, så nu är klockan sju så nu kan jag sätta på maskinerna, två stycken, en är fortfarande trasig.
 
Lite mer te vill jag ha, dricksa vatten är också ett måste, inte bra med uttorkning av kroppen. Jag vet hur läskigt det kan bli, och då är det bara att dricka vatten. Jag får hjälp med att plocka upp tvätten av Ashani och Camilla fixar mer fika så vi kan ta det lite lugnt innan hon skall till läkaren för att fixa med krångel örat. Tänk att öron barn har besvär upp i vuxen ålder. Det är ju ganska orättvist, som om det inte skulle vara tillräckligt att vara ett öron barn som yngre.
 
Nå väl här kollar en sköterska först och sen kommer en läkare och hon, Camilla alltså, får öron droppar som skall tas tre gånger per dag. Ja så kan det ju gå när haspen inte är på. Vi tar oss till Brinken för en lunch, tonfisk sallad. Det är ju super gott och jag dricker mitt vatten  hela tiden eftersom jag vet . Det blir en sväng till apoteket, hämta medicin och det är ju viktigt för mig att ha, Camilla skall ju också hämta medicin.
 
Så är det bara en eftermiddag hos mig och det är ju okej, Thomas kommer upp och tar en fika efter jobbet. Så nu är det bara att göra resten av dagen. Så bra att man kan fixa som man vill dessa dagar, njuta av min kväll och sällskap gör jag. Det blir lite skratt och lite mer skratt Jag måste säga att det är så lättat att kunna skratta lite. Jag tror att det är en bra sak att göra för att trycket är rätt på frestande av sorg.
 
Har nu sagt hej då till Karlssons och skall nu hämta Juhani igen, men ... nu blir det ju riktigt bortskämd unge. Han är värd det också. Bar kan vara bortskämda på massa olika saker. Jag vill ha struktur och det fans det med mins ungar. Massa kramar och kärlek. Man kan slösa kärlek på sin familj och det är viktigt att man inte förstör den med massa andra dårskap.
 
Nå väl nu är jag hemma och skall göra kväll med lite tv och sen skall jag sova, jag är trött i dag. Men det har som vanligt varit en dag med upp och ner, massa känslor, kärlek och vänlighet. Ja det är en dag som man kan tycka att det var en bra dag. Jag skall nu ta te och sätta mig i vardagsrummet och titta på TV. Jo tack Juhani för middagen du bjöd på.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY 
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0