En bra dag med vårsol

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Det är tisdag den 210033
och det är Holger & Holmfrid som har namnsdag.
 
Dagens ord "Enthusiasm"
 
 
Om du vill göra någon lycklig,
visa medkänsla.
Om du själv vill vara lycklig,
visa medkänsla.
 
Det är en ny dag och jag tror att det blir en suverän dag med så lite som möjligt med "måsten", det lutar åt en bra dag med massa saker att inte ta tag i. Som att läsa skit meddelande som jag får, som att vara ute och frysa, som att äta saker som jag inte gillar. Det är saker jag inte vill göra i dag. Det jag vill göra i dag är att ha en varm och skön dag med fina saker i, att tänka positivt och bara njuta av det man har, även om man saknar nära och kära. Det är sjukt vad det kan vara bra.
 
Frukost, ja det är frukost på gång och jag skall njuta av det och verkligen ha en varm och skön morgon så det är en bra start på min dag eller ja på morgonen. En sak jag måste berätta, jag har kört en klar röd brandbil i natt. Det är så sjukt och sen fanns det höj och sänkbara bilar, typ ändra modell när man höjde den. Var i ett garage och tvätta brandbilen och putsa på den. Jag älskade tydligen att köra den.
 
Vilken dröm man får vara med om mycket på nätterna eller morgon kvisten. Så nu skall jag ta tag in lite yoga och sen är det ju bara att njuta av dagen eller morgonen först. Jag har väl inte så mycket som är på tapeten just nu men det kommer att vara en lugn och behaglig morgon med allt vad det innebär. Jag har så skön morgon så det är bara att njuta. Det är nu dags att göra lite annat och se till att allt kommer på plats.
 
Så kommer Camilla vi skall till HS och hon skall hämta en apparat och ha den 24 timmar. Det är ju en snabb sak och det är klart på ett litet kick. Vi tar oss ner till entrén för jag måste ha något att dricka. Jag är så törstig. Det är ju helt galet men jag får sådana stunder nu för tiden. Efter min sjukhusvistelse 2019/2020. Det bara känns som om jag inte har druckit vatten på en vecka. Så nu kan vi ta hennes bil till Brinken och göra lite nytta där.
 
Det är inte alls så mycket som skall fixas och vi blir klara rätt snabbt. Det är ju lunch också i mellan så vi blir väl klara där vid 14 tiden. Ett avsnitt på brandstationen 51 i Chicago. Det är så att Pia kommer på en fika. Hon och jag skall äta middag tillsammans så det blir ju skit kul. Det är också en bra och fin kväll med hela 12 grader vid 17 tiden. Så skönt det är ute. Det var tur att vi tog en promenad ute för då kan man lugnt säga att man har njutit av vår solen.
 
 
Våran vårpromenad
 
 
Jag är en smula seg när jag kommer hem och Pia och jag har beställt varsin sallad. Det är bara att äta den, eller smaka på den i alla fall. Jag är inte hungrig så det är lite olustigt att äta. Vad skall jag göra mer än det jag gör, äter bara de jag vill ha. Klar och det får allt vara så. Nu skall jag bara se till att göra mig en bra kväll och njuta av min kväll och se till att det blir bäst för mig.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY 
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0