En egen tid

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Det är fredag den 2100319
och det är Josef & Josefina som har namnsdag.
  
Dagens ord "Joy"
 
 
Begär kommer och går
du behöver inte tillfredsställa alla
 
Då så kommer äntligen fredag. Jag tror att det är  så lätt att glömma bort denna dag då man jobbar helger också. Jag kan inte förstå vad det känns bra med min fredag. Jag har inga som helst planer i dag och kan därför bara njuta av en dag som denna. Jag tror att det är en bra sak att kunna göra, njuta av en dag och vara glad och nöjd med det man har. Jag tror inte det är något annat man skall göra. För man kan helt plötsligt bara falla ner i en grop. 
 
Visserligen tar man sig upp ur den, det kan ta tid och det är jobbigt. För vissa är det omöjligt att komma vidare och andra kan komma vidare. Jag vet att det kan vara svårt och att det är bara  att ta sig framåt. Jag har verktyg till min hjälp så det är bra. Jag har lärt mig att bara vara med mig själv och se till att jag gör det jag planerar. Man skall ju först och främst rannsaka sig själv.
 
Då kan man stöta på saker som är oviktiga för en själv och dom kan man rensa bort. Allt som gör minn själ och mej nöjd skall jag ha på mitt bord. Man får ibland bita i hopp och bara gå vidare och släppa saker runt omkring. Ta tillexempelt otrohet. Det är svårt att släppa men då går man ensam vidare. Man skaffar nya mål och ser till att allt blir bra för en själv.
 
Vänner som är skitstövlar är inga vänner. Människor som bara vill göra dig illa är heller inget man samlar på. Det är viktigt att komma till insikt att du skall ha bra känsla om din dag, bygga upp din starka sida och bara se till att du väljer rätt framtid. Det kan ju vara svårt om man inte kan se klart på saker, då finns det hjälp att få. Man jobbar med sig själv och ser till att man är på banan.
 
Min morgon är snart över och jag skall ta tag i min dag och hoppas att det blir en bra dag. Jag gör den bra men det kan ju dyka upp saker som man måste ta i tur med. Så då skall jag väl starta den nu då. Jag skall köra Camilla till tandläkaren och sen skall vi väl försöka få en lunch i magen så vi tar minut för minut och ser till att förmiddagen och lunchen är bra.
 
 
Vi skall hämta lite saker hemma hos mig innan vi skall få en redig genomgång på kroppen. Det är Camilla först och sen är det ju bara att få reda på hur mycket saker som man har då. Jag har ingen lust att egentligen veta det är säkert en massa knutor, korta muskler, spända muskler och allt annat där i mellan. Jag vet ju att mycket av det som jag har är ju för man spänner kroppen så mycket hela tiden.
 
Det kan vara bara att lossa på det ibland och det skall jag göra nu och det är så spännande. Jag hoppas denna tjej är så pass bra att man kan göra det igen. Jag är värd det och min kropp och själ önskar det. Så det är då bara att köra på. Det är min tur nu så spännande. Ja skall berätta om en stund. Nu skall jag in så vi hörs straxt.
 
30 minuter senare är jag klar och det är bara att känna sig så ny och så behagligt i kropp och skäl. Det var en super duktig massör och hon kan verkligen sin sak. Jag tror att det kan vara en bra sak att fortsätta här. Att bry sig om sig själv en smula är inte fel någonstans. Jag tycker det är viktigt att bry sig, så jag tar hand om mig i alla fall så det blir så bra.
 
Nu skall vi hem och ta en liten titt på vilken middag vi skall ha, det är en middag med två fina människor, Camilla och Thomas är redo för att avsmaka kåldolmar, potatis och brunsås. Vilken fest det här blir så gott det är. Det är bra länge sen jag har haft detta för det var inte så populärt bland ungarna när dom var mindre. Och i dag tror jag inte barn får det så ofta. Det är synd för det är väldigt gott.
 
 
Det var väldigt kul att Karlssons var här på middag, det brukar vara jag som är på middag hos dom. Jag tror inte jag har bjudit dom så ofta men nu känns det bra att ha gjort det. Fram över kommer jag kunna bjuda dom för jag har ett köksbord sen i köket. Det blir ju väldigt bra tror jag. Man kan få det super duper eller hur. Det kommer kännas lite när min sista yngling flyttar. Nu har jag bara stora barn.
 
Alla har sitt och jag som mamma är inte så viktig längre, det är så det är och det är tur att jag har barnbarn som jag kan lägga kärlek på. Jag tror dock att detta är nödvändigt för barn att kunna bo själva jag mins när jag lämnade mitt föräldrar hem. Min mamma var ständigt i telefon och det var ju jobbigt för henne också. Jag klarade mig bra och det är ju bra. Har fina barnbarn, barn och en underbar man, vad mer kan man begära?
 
Saker händer och man måste ta tag i sker för att reda upp. Man mister ett barnbarn och hjärtat brister, man har människor i sin omgivning som är helt galna, man har vänner som är hur fina som helst. Jag tycker att livet har en väldigt dålig timing ibland, men oftast sker det som det skall och det är ju bra eller kanske inte. Jag har i alla fall fina barn som jag är stolt över.
 
Jag känner att jag kan stolt sträcka på mig att detta är mitt och det är jag stolt över. Jag har inte några som helst krav på mina barn, eller dom kan ju ringa någon gång och bara säga hej, hur är det? Jag tycker väl jag kan begära det, eller? Jag är stolt över vad mina barn har blivit som vuxna och jag hoppas att det är nöjda med sig själva. Jag tror inte det är så viktigt i dag med kontakt med föräldrar, jag tror att det är mer eller mindre så pass att alla har sitt.
 
Nå väl jag skall göra kväll och det är ju lite på tv som jag kan titta på och sen blir det sängen. Jag tror att det är en bra sak att veta, att man kan njuta av sitt eget liv också. Jag har inga som helst ånger för mitt liv. Jag har en stor stark känsla för familjen men man är på 2000 talet så det finns väl vissa saker som ändras.
 
Modena tider och massa annat som kommer upp. Men min barn är mina barn och jag är så stolt över dom alla. Dags att avsluta denna fredag och det med att säga tack  och hej för i dag.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY 
Bilder från Google.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du vet nog inte ens vem som är far till Camilla. Du kanske skall ta och rannsaka dig själv.

Din del av den värld som du har varit med och skapat kan du vara stolt för.

Jag miste förutom min dotter Emelie ett barn som du lurat mig min vara min dotter samt ett barnbarn som du/ni kan vara stolta över.

ja jag har kommit över det och vill att ni också skall göra det och göra det ni bör göra.

Allt med Camilla och Linus med den familjen är numera raderat från detta hus och ligger i sopporna där det hör hemma.

Så du/ni kan vara både glada och stolta för vad du gör för din dotter.

Det är bra att du också informerar Camilla tydligt på din blogg om hur viktigt det är att ha både barn och barnbarn i sitt liv eftersom hon nu slipper ha både barn och barnbarn.

Fixa med adoptionen nu så vi kan dra ett streck över detta så att ni kan gå vidare med era liv.


Svar: Nu får du fan ge dig, du har själv tagit avstånd från din dotter. Du har själv valt att INTE lära känna Linus medan han levde. Du har själv valt din väg. Du har aldrig förbjudits att träff Linus, men du valde själv. Lik som när du var så pass grym mot dina egna barn när vi flytta i sär på grund av din och Lillevis otrohet. Fås vad var du du kalla dom för? Horungar, just och tyvärr inför några av mina vänner. Inte så bra. Jag vet vem som är far till Camilla, tyvärr är det du. Så varför inte ta ett DNA test. Hon går säkert med på det.En sak till be din fru att inte skicka kort till mig .
Tack på för hand
PH

2021-03-21 @ 01:30:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0