En hemma dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Till min dag Det är söndag den 2100314
och det är Mathilda & Maud som har namnsdag.
 
 
I dag har mitt bonusbarnbarn Ebba sin födelse dag.
Super grattis tjejen.
 
 
Ur boken 
 
Stolthet kan ghöra en relation outhärdig.
Att försvara ett misstag inför sin älskade
är att begå ett nytt misstag,
Att erkänna det är att säga :
- Jag litar på dig.
  
Dagens ord "Beauty"
 
 
Vi är ofta snabba att dra förhastade slutsatser om människor vi möter.
Nästa gång du träffar någon ny, försök vara medveten om vilken
bild skapar. Fundera kring dina tankar och fördomar och vad
du kan göra för att bli mindre dömande i framtiden.
 
Då skall jag ha en söndag och ha en fin relax stund och bara ta in morgonen som jag skall njuta av.  Jag har det lugnt och stilla som jag önskar mig på morgonen. Det är så bra att få ha en stund själv innan de andra kommer upp och det är full kaos i huset. Alla snackar högt, pratar i mun på varann och det blir genast rörigt. Jag tror jag kan säga att jag har en bra stund för mig själv.
 
Det är nu dags att starta dagen och se till att jag får göra den till min dag. Så min morgon är så bra. Klar med mitt och skall nu bara bädda och se till att få en fin förmidag. Hur ser det ut med vädret? Jag har en plus och sen skall det stiga och solen kan nog komma fram senare. Det kommer ju vara så bra, då kan jag hoppa runt på mina kryckor.
 
Det känns inte så bra, jag fryser och är så trött i dag. Försöker att ta det lite lugnt och kanske sätta på mig min morgonrock av flis. Då blir det mindre kallt. Tar lite te och sen är det väl bara att vänta på resten av dagen. Jag skall ta en sväng ner till Camilla och lämna lite saker. Så det blir nog bättre då. Piggare så att säga. Min man är också seg som bara den. Ni är det i alla fall dags att åka ner.
 
Hon och Thomas tittar på en film som jag lätt kommer in i, det är bara att titta vidare och så är det väl dags att åka em. Jag skall väl fixa middag, eller vänta nu den skulle Juhani fixa. Så jag kan åka hem och bara sätta mig en stund för att relaxa. Kanske ta en mikro sömn. Det låter lite farligt då sover jag säkert fram till 24.00 och är vaken där efter och det är ju inte så bra. Nä sätta mig i soffan och kolla tv.
 
Middagen är nu klar och jag skall äta. Det blev fläskfilé, potatis, grönsaker och lite bea. Fast den hoppas jag över gillar inte det längre. Det blir en bra kväll med benet i högläge och det är ju bara att njuta av en stilla kväll och sen tackar jag för mig och säger, slut i rutan.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0