En vanlig måndag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Till min dag Det är måndag den 2100315
och det är Kristoffer & Kristel som har namnsdag.
Vecka 11, dag 74 på året
 
 
Den stora kärleken är inte detsamma som 
det perfekta förhållandet.
 
Det perfekta förhållandet är som horisonten.
Alla tror sig ha sett den,
men ingen har varit där.
  
Dagens ord "Efficiency"
 
 
Föreställ dig jorden sedd från rymden. Stäng ögonen,
andas och låt sedan ditt hjärta skicka kärlek till hela
Världen - Inte bara till de människor du redan
känner och bryr dig om.
 
Det är ny vecka och ny dag det är så att man skall ta en dag i taget och det är ju en bra ide att njuta av dagen och känna sig redo för att ta tag i dagen. Jag skall njuta av min frukost, lugn musik och sällskap av min dotter. Det är så trevligt och så fint att hon kommer till mig. Det är ju kul med sällskap. Hon har alltid varit en som kan hänga med sin mamma utan att känna massa måsten. Hon har alltid haft tid för sin mamma.
 
Det är då bara att köra på med tvätten. Tänk att det blir så mycket när man är fler än två. Jag fattar inte men så är det jag blir så trött på all tvätt. Juhani hjälper mig så det är bra. Han är väldigt hjälpsam. Ja så detta ner, upp, ner, upp, ner, upp. Till slut är det ju klart och jag kan pusta ut med en te och lite snack med Camilla. Jag skall bjuda på lunch i dag så vi kommer att åka till träningen från mig.
 
Lunch då, lätt smidigt och inga konstigheter, vi tittar på tv samtidigt och det är så jag nu kan äta i lugn och ro. Jag har en sån ful ovana att slänga i mig maten. Det är inte alls kul, ont i magen och proppmätt innan jag ens har ätit klart. Det är inte bra, inte alls. Så nu min dotter skall vi packa i hopp oss och åka till Tullinge. Jag skall träna knät och öka belastningen sakta men säkert.
 
Det känns väldigt tungt och det är en obehaglig känsla i knät, som en kudde liksom och så smärta så klart. Har man inte hjärtesmärta tillräckligt så man också behöver smärta i kroppen. Livet är bra underligt. Jag vet att vårdyrket är påfrestande på kroppen, jag vet och kan allt om rätt teknik vid lyft, förflyttning. Men om något händer lite oförberett så går det åt fanders. Så slits kroppen så mycket. Ja jag har nog en väldigt jobbig situation när det gäller min kropp. Jag är sliten både här och där.
 
Ryggen, knän och höfter är nog verst. Min steloperation på vänster hand är också jobbig den börjar bli så svag. Detta bara med att öppna en burk, flaska eller att skära kött är skitjobbigt. Jag hoppas att mina resterande år blir bättre nu med träning och att man håller i gång. Så kan det ju bli bra i alla fall. Nå väl nu skall vi in på COOP. Jag skall handla hem mat, dom där hemma behöver vist mat. Och då kan jag väl köpa det då.
 
 
Kycklingpinnar är på menyn i dag men innan dess skall jag och Camilla ta en mellis, lite te/kaffe och se på en serie "Chicago fire", en bra serie med massa action. Vi har nyss startat den men är redan på säsong två. Så vi kan plöja igenom flera avsnitt varje gång vi tittar på den. Så har du tråkigt ta och titta på den. Vi har det ganska behagligt och det är ju super bra. Nu är det bara att ta det lugnt innan jag skall hem.
 
Vad tog tiden vägen? Jag är hemma nu och skall bara lassta upp saker in i frysen och se till att man får en bra stund hemma innan jag fixar middagen. Ashani kommer hem och det är hon och jag som skall äta först. Det är inte alls något som  är ovanligt då Juhani jobbar sent. Men det är Ashani som fixar maten, så snällt av henne.
 
Jag tar det lite lugnt och skall nu bara njuta av min kväll och sen hoppar jag i säng för att få den sömn jag behöver. Så nu kör jag min kväll och sen tar jag natt. Så tack för besöket och hoppas att det blir en bra kväll för dig också.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0