Fint väder, tvätta Bumble Bee

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 210028
och det är Maria som har namnsdag.
 
Ur boken 
 
Kärlek
kan få en kung att göra av kall
på det största riket i världen.
  
Dagens ord "Forgivness"
 
 
För att lättare dra en gräns mellan arbete och fritid,
kan du fokusera på din andning på väg hem
från jobbet. Då skingras all tankar och
orosmoln som samlats under
arbetsdagen och du
kommer hem
lugn och
avslappad.
 
Vaknar upp och känner att jag är en väldigt trött tjej i dag, jag måste ha haft en väldigt stökig dröm. Nej tyvärr i dag mins jag inte vad jag drömt, det kan se ibland men inte i dag. Jag skall ta lite frukost och det känns ju väldigt bra och det kan ge mig mer energi. Jag hoppas att denna dag kommer förbi i lungt mak.
 
Det skall tydligen vara upp emot 10 grader i dag på vissa håll, solen skall komma fram och det ser ju väldigt bra ut, men just nu är det välsigt ljusgrått på himlen utan för mig. Jag har två plus så man undrar ju om det kommer upp till tio grader i dag. Jag skall i alla fall fixa lite saker här hemma nu så jag kommer tillbaka lite senare.
 
Det blir paj hos Karlssons, det blir te hos Karlssons, det är inte alls fel. Jag skall också titta på några avsnitt på en serie som jag och Camilla tittar på. Så nu åker jag till Tumba för att plocka upp Juhani, han har jobbat och skall nu köpa byxor. Sen skall han handla Lunch till Ashani, hon får sushi, jag blir lite avundsjuk.
 
 
Skall bara ha en lugn dag för i dag är det sju månader sen mitt barnbarn lämnade mig i stor sorg, fuck cancer, barn och cancer hör inte i hopp. Jag tar lite te och funderar på om jag skall tvätta Bee. Camilla ringer och säger att Thomas vill hjälpa mig med att tvätta Bee, så rart av honom. Jag är så stolt att ha en svärson som tänker på lilla mig. Jag är så stolt att han är en sådan hjälpsam kille, jag har aldrig några svårigheter att få hans hjälp.
 
 
Smutsig Bee
 
Så jag åker ner till brinken igen och Thomas fixar med Bee. Nu är han så ren och fin, jag tar rutorna på insidan, det behövs, även att dammsuga dom det är massa sten på golvet så det är ju bra om man får bort det nu när snön är borta. Jag tycker om denna bil väldigt mycket, men det är väl inte så långvarigt han stannar hos mig. Jag har redan fått en köpare, en kille är väldigt intresserad av min Bee. Nu skall jag bara kolla om jag skall ha den eller inte.
 
 
Ren Bee
 
Svårt beslut och jag skall fundera ett tag. Nu är det dags att ta sig hem, jag skall äta middag med min man som också gör sig eller sina saker han skall ha med sig till jobbet i morgon, det skall fixas och plockas fram, Det skall laddas telefoner och det skall tas med strumpor, kalsingar och tröjor. Ja han skall packa och fixa. Vi kanske kommer att kolla någon film senare men just nu har vi lite att pyssla med på varsin dator. han spelar, så klart och jag fixar räkningar. Ja så är det i min familj.
 
Skall göra kväll nu och se vad natten kan ge mig, bra sömn hoppas jag och det är ju då en massa timmar hoppas jag. Det är då dags att tacka för mig och hoppas att det är en bra dag i morgon.
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0