Fixa vardagsrummet

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Det är lördag den 2100327
och det är Rudolf & Ralf som har namnsdag.
  
Dagens ord "Surrender"
 
 
Väntan är en stund an
mindfulness.
 
Det är bara att sträcka sig och känna att man kan vakna i en lugn och skön stund. Det är viktigt att inte känna stress och att man är lugn och fridfull på morgonen. Detta är dagens början och man skall bara njuta av varje ögonblick och se hur dagen tar fart i den takt jag vill. Det är så skönt och inse att detta är livet och att man trotts allt har de man behöver för dagen.
 
Att lära sig känna sin dag och vara glad och nöjd av det som finns är en liten lättnad och gör saknaden en liten smula lättare för varje dag. En saknad av någon man har kär och saknar så mycket kan inte läkas helt, hålet i hjärtat kommer vara borta och det är helt okej. För alla fina minnen man har är så starka och då kan man sakta med små steg ta sig igenom dagen och vara lycklig över minnen.
 
Jag vet att pusselbiten jan inte hittas och jag vet att jag kommer att leva med saknaden och med alla fina minnen i en enda röra ibland, det är också okej ingen dömer och ingen skall säga något annat. Man har rätt att göra som man själv vill, man kan bara ha stöttning om man tar emot den. Jag har en fin stöttning och det är ju super.
 
Jag har nu gjort min morgon med allt vad det innebär. Jag är klar för att möta dagen. Ta tag i det som är viktigas för mig. För det är jag som skall styra min dag och se till att jag har en bra dag. Så det är väl bara att börja med den då. Det kommer att vara en sån dag som jag gör den till, med respekt, kärlek och sunt förnuft.
 
Det är inte så att jag kör över alla runt omkring mig när jag skriver att jag gör min dag som jag vill. Nej det är inte alls så det går till, man skall bara se till att andra människor i din omgivning talar om vad du skall göra. Jag säger bara att man är sin egen boss. Jag är inte intresserad att vara en nickedocka, det var jag en gång för länge sen och det var inte så kul. Får det blev otrohet och skit  av det. 
 
Jag tycker att det är så svinigt att vara otrogen och det skall jag inte gå in på nu för då blir jag så ful i munnen. Jag vill berätta att det med att man skall göra som man vill själv är bara så att om jag inte vill göra något som någon ber mig göra, så gör jag det inte. Man alltid lösa problemet med en kommunikation och då lösa saken på ett vettigt sätt. Mina närmsta har jag alltid en relation till att jag finns för dom och dom finns för mig.
 
 
 
Så det är bara att köra denna dag, min man vill nu fixa lite i vardagsrummet och det är ju klart att han får det. Jag gör så mycket jag kan och det är med ett skydd på knät så jag kan förflytta mig och även böja mig. Detta kan gå bra, han gör det mesta och sen är det Camilla (som kom till mig) och jag som gör fixe, mest Camilla. Hon har öga för mycket.
 
 
Thomas hämtar henne och han tar en kaffe också, han snackar med Ari som sitter och tittar på sin kreation, han är nöjd och det är ju bra. Vi har en sak att göra i morgon, så det är bara att vila nu och ta tag i det i morgon. Nu har Karlsson lämnat för att göra lite hemma. Jag hoppas att det är en bra dag eller rättare sagt att det känns okej med allt.
 
Då så nu är vi igång med kvällen, lite let´s dance, det är underhållande och jag gillar att se hur utvecklingen blir. Det är ju alltid jobbigt med par som skall åka ut, men det är okej för det är ju så bara en kan vinna. Nu skall jag då se tar vi en film eller? Nej jag somnar nu. Är för trött går inte. När man anstränger sig så mycket under dagen med smärta och skit så blir kroppen helt utlakad på kvällen. Fy så jobbigt det är, på riktigt.
 
Lägger mig och somnar säkert på en halv sekund,
tack för i dag, kul att du tittar in.
 
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer
Postat av: Anonym

du som är så jävla respektlös kan ta och plocka boer bilden på Emelie som du har lagt ut. Du är rutten rakt igenom som sagt var och du och din jävla klan är glada för det. Som sagt Thomas och Camilla fanns där när både Emelie och Pappa gick bort och det tog inte så länge så dog Tomas pappa och sen dog deras lilla son också. ÄR det detta som kallas "Karma" Plocka bort bilden. Du kan sätta ut bilder på din familj och era söner och döttrar som ni vill. TA Camilla och se till att Ari adopterar henne men inte ens hennes "pappa" vill ha henne. Tragiskt! Undra varför. Han vet vad Camilla är för något.

Svar: det äcklot gjorde mot mig med dig .....behöver inte nämna något mera ....att aga o hota sina barn så pass mycket att dessa barn gjorde allt för att slippa åka dit .... behöver inte nämna något mera ....att ni inte fattar vad LÄGG NER betyder begriper jag inte och vad är det för föräldrar som skriker i högansky att andra ska adoptera sina barn ...eller är någon rädd att dessa barn kanske vill berätta för andra vad som hände hos er....kanske någon myndighet
PH

2021-03-28 @ 15:33:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0