Fy vad det blåser kallt

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 2100307
och det är Camilla som har namnsdag.
 
 
Det är då bara att gratta Camilla
på sin namnsdag
 
Ur boken 
 
Att älska 
är att lära om
den man kunde som barn -
hängivenhet, tillit, ärlighet
 
Dagens ord "Gratitude"
 
 
Bli aldrig så upptagen med att leva att du glömmer
bort att skapa dig ett liv. Att resa när du kan,
nära eller långt bort spelar ingen roll, är
det ultimata sättet att leva
närvarande och
medvetet.
 
Det är en röd dag, en söndag med stort V på, V = vilodag. Jag skall bara ner till min dotter på en fika så det är väl det då. Annars blir det bara en fin och mysig dag med allt vad jag kan tänka mig. Jag har vilat mitt knä nu i flera dagar, det är ju klart att det blir bättre så på måndag skall jag prova med sjukgymnastik igen. Det kan ju vara bra att försöka så man ser hur det urartar sig.
 
Nu är det frukost med min sedvanliga frukos så som yoghurt, musli, te och smörgås. Det är lite tråkigt kanske att jag kör samma frukost varje morgon, men det är nog bara så jag känner att en bra frukost är det jag vill ha. Jag varierar ju smaken på yoghurten. Så det är ju bra, smörgåsarna blir också olika. Man varierar det jag tycker just den morgonen. Frukt och bär i yoghurten är super gott.
 
Av slappning och harmoni, lite sol tittar fram och det är en magisk morgon det har varit några minus i natt men det stiger nu och solen kommer att värma. Jag skall nu ta tag i min morgon och se vad set blir av den. återkommer snart igen om det blir något som skall skrivas. Ja det kommer väl alltid något att skriva om.
 
Ja då skall vi se, min förmiddag och lunch passera utan några som helst konstigheter. Jag skall ner en sväng till Brinken och lämna lite saker, tar lite te där också. Så nu skall jag ut i stormen som är och det blir så kallt när det är nordanvindar som blåser. Det är nästan risk för vinterjackan. Så det är väl bara att hoppas på det bästa, typ att man inte blåser bort. Det skulle ju va något.
 
Hos Karlssons är det lugnt och här kan man andas lite. Vi planerar för i morgon om vem som skall komma till vem. Det är ju ett besök till sjukgymnasten före sjukgymnastik. Så vi kommer åka från mig. Jag hoppas verkligen att hon kan hjälpa mig lite med mitt knä. Det har nu hållit på i sju dagar och det är inte kul det blir ju inte bättre.
 
Vi skall ses innan, Thomas släpper henne hos mig så där 05.30 tiden och då är det bara att ta lite frukost först och sen lite te. Men det är i morgon, jag tror att det är nu dags att åka hem. Jag tror det blir lagom vi skall nog fixa middagen fram över. I ett svagt ögonblick lova jag att hämta Juhani också. Det skulle vara kul om jag kunde vara lite mer en nej sägare. Min Akilles häl.
 
Då så det blir kyckling med ris och en cramfrach sås. Jag lägger kycklingen i en form och ser till att den blir klar tills jag är hemma igen. Jag skall nu åka till Juhani och plocka upp han. Vi tar en sväng till Linus det är ju på vägen vart än jag skall göra. Så det blir bra tycker jag. Så fin kväll fast blåsigt. Det är många som tänder ljus här och det ser så fint ut.
 
 
Hemma igen och då skall jag göra resten, Ashani hjälper till så det går fortare. Då skall jag ta och njuta av middagen och titta på film med min man. Han är så trött och det är tydligt att han behöver sova och lägga sig. Det är ju så uppenbart då han somna efter halva filmen. Ja han får sova jag väcker han när filmen är slut.
 
Så nu har jag fått min man i säng och skall nu säga det var allt för i dag.
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0