Har just fått en dag till

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Till min dag Det är tisdag den 2100309
och det är Torbjörn & Torlaif som har namnsdag.
 
Ur boken 
 
Längtan
är kärlekens ständiga
följeslagare.
  
Dagens ord "Tenderness"
 
 
Om du tycker det är svårt att få in mindfulness i din vardag,
kan du placera ut små lappar här och var
som hjälper dig att
"andas"
"minnas"
och
"vara här och nu".
 
Hej
Ny dag och det är okej med mitt knä, jag sover med en rund kudde under knät så jag kan slappna av ordentligt. Ja det är ju väldigt jobbigt men nu förtiden ligger jag rätt stilla i min säng så det är ju bra. Min frukost är på gång så nu tar jag nivån till väldiga höjder. Det är också en bra morgon att åtgärda vissa saker som jag skall eller bör göra i dag. Men liten stund av frukost njutning.
 
Det är nu dags att fixa allt man skall göra på morgonen inklusive bädda sängen. Det är inte alls så mycket att fixa med men det räcker då mitt knä är väldigt vobbligt och gör ont. Nu skall jag ringa tre samtal och se om jag kan fixa tid för att snacka med en läkare. Behöver en MR röntgen också så det måste jag fixa. Så det är väl bara att köra på då, Är klar med allt nu så jag tar mina kryckor och Bee ner till Brinken för att snacka med min kära dotter.
 
Te gör jag och så kan jag också fixa kaffe till Camilla. Lite lugn morgon och det är vad jag behöver. Lite tv - serie också så är denna morgon klar och vi skall nu ta och fixa lite lunch, tiden går fort och det är ju både bra och dåligt. Det blev samtal fram och tillbaka och en väldigt arg Camilla. Jag hoppas att hon lugnar sig så vi kan ta det lugnt.
 
Jag skall också plocka upp Malin, hon skall fixa naglar så jag skall lämna huset strax. Jag skall plocka upp Juhani, så är det dags för mat och jag skall göra kväll, lite tv och jag skall ringa min man och höra hur han har det med revben och smärta. Det är väl bra hoppas jag. Men det återstår att se. Så nu är jag i alla fall hemma så det är bara vänta på maten, Juhani fixar.
 
Det är nu dags att snacka lite med Pia och se vad hon har gjort i dag. Det är ju en bra kväll så jag kan hänga här en stund. Vad kommer jag att göra här näst? inget speciellt utan bara det man bör kanske. Så jag tackar för i dag och hoppas vi ses i morgon eller inte.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0