I dag kommer Ari hem

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 2100303
och det är Gunvor & Gunborg som har namnsdag.
 
Ur boken 
 
Kärleken kan göra en människa
tjugo kilo lättare.
Kärlek ger oss vingar.
  
Dagens ord "Obedience"
 
 
I ställer för att studsa ur sängen direkt när du vaknar på morgonen,
ska du ligga kvar en liten stund ock känna in dagen och din kropp.
Lyssna på alla ljud omkring dig och försök identifiera vilka tankar som
upptar ditt sinne.
 
Sätt dig sedan försiktigt upp och sätt fötterna på golvet. Fokusera på din
andning och sträck ut ryggraden. Låt din mage och bröstkorg höjas och
sänka sig i takt med att du andas allt djupare. Lägg märke till hur ditt
inre slappnar av och hur ditt hjärta ges plats.
 
Det är morgon och jag skall upp för att fixa lite hemma, det finns alltid något att göra. Så som sätta in disk, plocka av vardagsrumsbordet, fixa min frukost, tända ljus och sätta på mjuk musik. Min morgon är min och jag skall nu bara njuta en stund. Vaknar till av att min lur ringer och det är Camilla, dom kommer förbi om en stund och vill snacka lite. Så jag drar på mig täckbyxor (tunna sådana) och min jacka.
 
Träffar Thomas och Camilla, vi snackar lite och jag lovar att jag inte skall fixa något hemma, hon kommer i morgon och skall fixa i hallen och badrummet. Jo jag skall också hjälpa henne. Så jag säger att vi ses efter lunch och att vi sen kan ta en fika stund. Dom åker på ett möte och jag går upp. Jag skall nog handla nu på morgonen då det är lite folk i affären. Ja det låter ju super.
 
Nu skall jag se vad skall handlas? Mat, pasta, grönsaker, citroner, bröd till frysen, och vad var det mer? Jo jag vill ha smörgåsgurka. Så det var väl allt. Jag får ett samtal från Juhani som är med Ashani till läkare. Han undrar om jag vill komma. Han vill att jag kör han till jobbet. Okej. Vi stannar på MAX och dom äter brunch, sen lämnar jag han på jobbet och kör Ashani till Tumba, hon måste hem till Jordbro en snabbis.
 
Jag kör hem men blir kvar på parkeringen då jag har ett videosamtal med psykologen. Det går alldeles utmärkt att snacka i bilen också, det är bara Bee som lyssnar. Så här kan jag allt säga allt som jag vill och spy ut ilska, smärta, sorg och allt annat också. Det är så skönt efteråt när ryggsäcken är mindre före att tag. Jag tar mina matkassar upp till porten och sen in till hissen. Hemma, packar upp och ställer undan.
 
Det är nu dags att ta en dusch för jag blev varm av att gå i affären, att bära kassarna hem så en dusch på detta blir alldeles utmärkt. Nu skall jag bara invänta Camilla och se om hon kan följa med mig och handla de jag glömde. För vist är det så att jag glömmer saker när jag är i affären, det är alltid så. Jag har lista men det är ju galet vad man glömmer i alla fall.
 
Men vilken tur jag har, min dotter kommer och hon skall också handla. Så jag killar med henne och handlar det jag glömde. Så det var det nu är det hem och jag har bara att invänta kvällen och min man kommer straxt. Det blir en kväll som är superduper och min man somnar till på soffan. När jag skall lägga mig nu så väcker jag han och ser till att han kommer i säng.
 
Då är denna onsdag slut och jag kan bara njuta av en god nattsömn.   
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0