Jag fortsätter min vecka

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Det är onsdag den 2100323
och det är Gabriel & Rafael som har namnsdag.
  
Dagens ord "Freedom"
 
 
Om vi är tysta,
kan vi kanske höra
gudarnas viskningar.
 
jag skall börja denna onsdag med att säga att jag är inte alls på så bra humör som jag skulle vilja. det kan gå över under förmiddagen. Så jag har blivit en smula irriterad redan nu klockan 05,00 på morgonen, det kan sluta med att jag behöver sova en stund och återhämta mig. Jag tycker det är sjukt vad vissa kan hålla på. Det är så sjukt och på ett sätt tycker jag "men liten då". Men det är inget att ta upp här eller så så jag skall andas och lyssna på mjuk och lugn musik så är allt bra igen.
 
Det är en morgon utan sol och jag känner att det är så tyst och stilla en skön känsla som jag skall ta vara på och vårda så min dag kan vara i harmoni med mig själv. Andas, släpp allt och fokusera på mitt inre, andas.  Super känns genast bättre. Jag kan inte låta saker störa min harmoni och min dag, enkelt att bara spola bort det.
 
Nu skall jag bara njuta av min morgon, så skönt och så mysigt. Jag gillar mornar för att det är så stilla i hela huset, ingen tv är på, inga fläktar är igång, jag kan lyssna till riktigt skön relax musik och andas in så mycket sköna stunder. Jag hör fåglarnas kvitter och vissa dagar är solen uppe med mig eller hon syns vissa mornar. Hon är ju uppe varje dag.
 
Så ny uppfriskande dag och en smula bra känsla i kroppen. Jag skall fixa kaffe till Camilla och te till mig, vi tar sekund för sekund, minut för minut, timme för timme. Allt i turordning ingen stress och absolut inga måsten. Jag vill bara andas in denna förmiddag och få ut det bästa av min dag. Sådana saker som stress och annat skit  har jag inte tid med.
 
Det blir ju till slut lunch och det är så pass att det är jag som fixar i hopp en kyckling sak och grönsaker. Jag har märkt att jag gör mycket kyckling. Kan ju vara lite tråkigt och enformigt. Men det är ju så att man kan laga massa olika rätter på kyckling. Och det är ju bra. Nå väl lunchen är klar och då är det lite städning som skall göras. Typ lite plock här och där, jag måste röra på knät och se till att den leden är väl rörlig. Man vet ju inte vad röntgen säger nästa vecka.
 
 
Min dotter är en tjej som älskar att plocka och göra fint, hon har fixat i bokhyllan så det är hur fint som helst. Det är ju bara att njuta av resultatet. Hon har ett bra öga för inredning. Så nu skall jag se till att vi får en fika stund igen och njuta av det fina. Vi tar och diskuterar middagen i dag och jag lovar det blir super enkel sak, kokt korv, potatis och sås. Jag kan bara säga att jag tänker på Joline när jag äter just korv. Hon är sin far upp i dagen. Hon kan äta korv till varje mål om det skulle vara så.
 
Jolin är mitt barnbarn som är en korv älskande unge. Om man frågar henne vad hon vill äta så blir svaret " korv ", jag kan föreslå annat och det går ju bra men korv skulle vara gott blir svaret. Hur go som helst är den tjejen. Hon på minner mycket om sin pappa när han var i samma ålder. Hon är en unik tjej med fina egenskaper.
 
Denna dag försvann som en avlöning i solsken. Jag fixar kaffe till gubben, Camilla och Thomas som kommer för att plocka upp sin fina fru. Jag tror att det är ett bra avslut på denna dag, fika med Karlssons. Tack för i dag mitt kära barn, vi ses i morgon och det är ju super bra att man åter igen kan göra mästerverk nästa dag också. Det kommer alltid en ny dag och nya saker att göra eller samma saker som dan innan.
 
Jag tittar på tv en stund tror min man spelar och kollar hästar på datorn. Han brukar det. Så nu skall jag bara ta mig i säng och se en film, jag vet att jag kommer att somna. Men vad gör det jag har varit uppe hela dagen och gjort massor. Jag sover gott på natten och är till freds med mig.
Slut i rutan och ses gör vi väl förr eller senare.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0