Jag tar tag i min dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Det är måndag den 2100322
och det är Kennet & Kent som har namnsdag.
Vecka 12, dag 81 på året
  
Dagens ord "Purification"
 
 
Upprepa de här orden så ofta du kan:
"Låt de vara"
och
"Allt är lugnt"
Lägg märke till hur det tillåter dig att
acceptera det som sker och hjälper
dig att fridfullt ta dig igenom dagen.
 
Ny vecka och ny dag och vad har jag som skall göras i dag? Sjukgymnastik så klart, det är viktigt att träna mitt ben. Men nu på morgonen hart jag inte alls något viktigt att stå i. Skall väl ner till Brinken då Camilla, Vi skall hänga där tills vi åker på träning. Så jag skall då ta min frukost och njuta av den ett tag. Helt plötsligt kommer min dotter, fatta min dotter dyker upp bara så där.
 
Vi tar kaffe/te och har en skön och lugn morgon, Juhani och Ashani är också hemma. Det är ju kul kan jag tycka. Dom packar och skall fixa med allt som skall göras in för en flytt. Jo jag håller på att glömma tvätten, jag har ju tvätt nu klockan sju. Hur kunde jag bara glömma det, eller var det så att jag verkligen ville glömma det? Ja jag tror det det är lättare att glömma något som är tråkigt är det som ger en glädje.
 
Jag skall väl då ta ner tvätten, min snälla son hjälper mig ner och vi lägger i och startar maskinerna. Jag tycker detta är så tråkigt och det ger mig inget alls. Jo det är klart man får rena kläder och det är ju bra. Men annars, nä inte kul alls. Så där springer jag upp och ner och upp och ner till slut är det klart. Jag skall nu fixa lunch till oss och sen skall Camilla och jag åka.
 
Det är bara att bita i hopp ock köra, jag kan då inte köra som jag brukar men det är lite armar och det blir ryggen, lite balans träning och så är det vänster ben som tränar mer än höger. Har en vikt på mitt höger ben och kör lite träning för att inte överbelasta det. Jag känner en smärta smygande så då lägger jag av. Det är inte bara att utsätta sitt knä för mycket, jag skall kunna gå hela dagen.
 
Så nu är vi på Brinken igen och Camilla skall fixa naglar till Malin. Det är ju kul att hon har lite kunder och kan fixa med sin hobby så hon har något att göra. Det är inte lätt att kombinera med det hon och vi går igenom. Men hon kämpar på och ser till att försöka komma bort från den tunga känslan. Jag har inga botemedel att ge men en sak vet jag, man skall sluta att göra omgivningen illa. Det hjälper inte och det finns då ingen som vill stötta en.
 
Jag kan tala om att det finns så bittra människor i världen att det är otroligt läskigt. Och jag känner inte att jag har någon som helst lust att vara i deras rum. Jag vet hur tung en sorg är och jag vet att man kan ha svårigheter med känslor. Men man skall nog rannsaka sig själv och se eller tänka på vad man vräker ur sig. Så kan det va, och så är det.
 
Men det är nu redan kväll och jag känner att jag skall fixa hemma lite eller inte, men jag skall väll hem i alla fall. Så kan jag plocka upp Juhani och Ashani som har packat i Jordbro i dag. Det är ju en bra ide att ha allt packat tills i morgon är det den stora dagen. Det känns stort, dom har köpt en lägenhet och skall nu äntligen få ett eget hus och bo i. Det är ju också så att dom har en liten som kommer i slutet av den här månaden, en Marvel. 
 
Det är ju så gulligt och jag känner att det är en så fint, har sätt bilder på honom och det känns så kul att jag längtar tills jag får träffa han. Men till dess är det bara att ha tålamod och invänta dagen så man kan krama om den lilla. Det kommer att fixa sig med kärlek och respekt då kommer man långt i livet. Man kommer så pass långt att det känns bra i själen.
 
Det är ju inte bara att man kan hitta alla fel på andra människor, det är bra att titta på sig själv också och det är ju så det är. Oftast är det en själv som bör ändra på sig och inte lägga över på andra människor. Men vissa förstår inte hur man gör och andra kan fixa det. Ja människan är komplex och det är så svår balans att hitta rätt. 
  
 
Det är Ashani som skall göra middag i dag, eller det är nog båda två. Jag tror att det kan bli super gott för något hon kan fixa god mat. I dag blir det Tacos kyckling i tacosbröd, så gott så jävla gott. Juhani har tur som har en sådan duktig tjej på mat och att hon vågar prova nya saker. Hon är grymt bra. Vi tittar på film och det är "Dead pool" 2, känns så bra. Förresten vilken härlig film, jag har sätt den ett par gånger och det är inte alls konstigt att se om den. Bra filmer kan man se flera gånger.
 
Så då skall jag försöka komma i säng för att få en ny perfekt dag.
Jag säger som det bör, slut i rutan och ha en skön söm.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY 
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0