Jag tror det är bra så

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Det är tisdag den 2100315
och det är Herbert & Gilbert som har namnsdag.
   
Dagens ord "Humour"
 
 
Ibland är den viktigaste stunden på dagen
den mellan två djupa andetag.
 
Tisdag och en ny dag, det är sol ute och jag känner mig en smula upprymd. Det är inget speciellt som jag kan ta på men det bara känns bra och det är ju bra. Njuter av min frukost som vanligt, det är inte så konstigt alls det är bara att vara tacksam för ännu en dag. Jag tror att människan kräver för mycket av sig själv och av dagen. Det är väl ändå du som fyller din dag med bra saker för dig.
 
Att sprida elände eller annat skit om andra människor är inte så bra för kropp och skäl. Så när man lär sig själv att vara sann mot sig själv är det bara att känna frihet och bli stark. Det finns många gropar längst en väg man vandrar och det är inte alls något som man vill men dom finns där.
 
Jag hoppas att jag kan gå på min väg och slippa fler gropar, det är just dom som får en själ att vackla. Det är jobbigt och det är tunga saker ibland jag förstår det. Men trotts det skall jag själv gå i mina skor och känna mig bra inombords. Det är det som speglar av sig mot yttervärlden. Jag känner att just i dag är man på väg någonstans men det finns inget bestämt.
 
Jag hoppas att det är denna dag som kommer att lyfta mig eller är det inte så? Måste jag lyfta mig själv? Ja det är så, jag är den som måste inse att jag gör det som är bra för mig ingen annan. Jag belastar inte någon annan med min sorg, aggression, med min trötthet eller något annat. Jag har  professionell som hjälper mig med det, där kan man ta ut allt man vill. 
 
Min familj har ju också lidit av många saker som jag har lidit av, man säger att man sitter i samma båt. Jag tror att man skall nog rannsaka sig själv innan man börjar med att göra dumma saker. Jag vet av erfarenhet att det kan blomma upp till stora promotioner och det är rätt galet. Jag tror att smärtan man känner inom sig bör tas om hand på bästa sätt när den blir för stark och explosiv.
 
Det är viktigt att man alltid kan prata med en bra människa och få utlopp att göra sig av med sorg, ilska, mm. Ja det är en sak ´som jag röstar på. Nu röster jag på att fortsätta min dag och se till att den blir som jag önskar för mig. Det är så sjukt att man är så målmedveten med vad som är bäst för en, i dag kan jag jobba med det och det är så bra för mig.
 
Hoppas att den fortsätter växa sig starkare. Min morgon har nu gott över till förmiddag och jag är så taggad för min dag av någon underlig anledning. Jag sitter och snackar med en lätt irriterad Juhani, han kan ha vaknat lite på fel sida. Hoppas det går över för att gå omkring och vara arg är inte alls bra. Man kan ju göra dumma saker då. Min dotter ringer, hon och Thomas kommer förbi på en snabb kaffe.
 
Det är Thomas som skall ha en snabb kaffe Camilla hon blir kvar hos mig. Vi skall luncha tillsammans och även åka till Linus. Det var trevligt att få besök av min svärson också. Nog för att jag träffar honom nästan varje kväll när han kommer hem. Då så Camilla nu gör vi en bra dag och hoppas att allt går enligt vår plan för dagen.
 
Tyvärr blev det lite galet och vissa saker kommer att strykas. Det gör oss inger för vi har både kaffe och te så det räcker ett bra tag fram över. Det är fart på min son också, han skall ha medicin utskriven i dag men det händer inget. Så det är bara att ringa igen. Han blir väldigt frustrerad och det kan jag verkligen känna att det är galet.
 
Camilla och jag är hos Linus, det blev så fint hos honom nu kan man känna lite vår också. Göran får tänt också. Det är bara att tända ljus jag är ju där så gott som alltid. Då skall jag åka till centrum för att hämta medicin till Juhani, nu måste det ha kommit in. Men nej då ingen medicin ja jag kan ju inget göra så det är ju för jävligt.
 
Hoppas det kommer in senare så han kan hämta det efter jobbet. Jag skall hem och se om det finns något som jag kan börja med, typ plocka lite eller varför inte bara ha en skön eftermiddag. Det är ju så att jag tycker tiden går så fort då jag skall ha en relaxstund så även nu, klockan är redan 18.00 och jag skall fixa lite mat till oss, det blir köttbullar och mos, det är helt okej, vanlig husmanskost.
 
Det är då dags för mig att köra till Biltema och köpa en sak ti8ll Bee. Sen skall jag pocka Juhani. Hemma är Ashani och det kommer bli en super duper bra kväll. Hemma igen och det är ju bara bra och skönt. Jag skall laga maten, men oj nu har Ashani fixat det så underbart kul. Hon är ju för söt. Det är en bra tjej med massa attityd, hon kommer att bli en bra fru till min son.
 
Då så kan jag göra kväll och bara njuta av det som är bra för mig,
och jag tycker du också skall ta och ha en super duper
bra kväll. ses i morgon.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0