så kan dagen också bli

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 2100306
och det är Ebba & Ebbe som har namnsdag.
 
Grattis på namnsdagen Ebba
 
 
 
Ur boken 
 
I en bra relation är det möjligt att växa tillsammans
utan att växa ihop, att ge av sig själv utan
att felora sig själv.
 
  
Dagens ord "Flexibility"
 
 
Vi är det vi tänker.
Det vi är skapas i våra tankar.
Världen skapas av våra tankar.
 
Då skall jag ha en bra lördag och en dag med absolut inget på gång. Det blir att se till att mitt knä skall få vila i dag och det är nog det viktigaste för mitt knä nu. Undra vad som egentlige  är som är fel, det känns väldigt konstigt. Det knakar och är dålig stabilitet, här smärta. Den är inte  roligt, hoppas det går över nu eller varför inte nu på engång.
 
Frukost och allt vad det innebär. Ljus och skön lugn musik så man startar dagen sakta och lugnt. Min dotter kommer också det blir ju kul. Vi skall ta en lugn dag med massa fika och snack. Det är helt okej att bära sitta och ha det lugnt och skönt. Det är bara att nu bara ha en dag som denna.
 
Hur resten av dagen får jag återkomma till. Nu är jag tillbaka och jag har gjort lunch och vi är fyra som skall äta, jag, Camilla,  Ashani i och Ari. Så blir det fika efter lunchen. Lite tv kanske kan vara på sin plats  Ari kollar ju fil och spelar så han klarar sig. Camilla blir hem tar av Thomas. Jag skall väl då kanske fixa disken. Den skall ju in i maskinen, den går ju inte dit av sig själv. Jag skall nu ta en paus för att ladda upp mina batterier med att se en film dricka te och bara må bra.
 
Tack Joline för fina täckningar
 
Min eftermiddag går och nu skall jag fixa middag, det är satan så jobbigt att stå upp och fixa mat. Så jag tar en enkel väg ut. Den matten som gör sig själv. Potatis, panerad fisk, sallad, remuladsås. Det är bara att fixa potatis, på, ugnen på, in med fisken. Så nu kan jag sätta upp benet i viloläge igen. Så inväntar jag på att det skall bli klart typ 30 min eller så.
 
Det är gott med fisk och jag äter gärna panerad fisk, super gott. Jag gillar ju också fiskpinnar också så all fisk är bra. Nu är det lite Mello så jag gör kväll nu och då är det väl bra så. Hoppas du får en bra lördagskväll. Jag ser till att jag får det, lördagsgodis, glass och tända ljus. Så fint , så mysigt. Nu hoppas jag att det blir en bra natt också med bra sömn och minimal smärta i knät.
 
 Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY 
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0