Sol, sol, sol

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Det är söndag den 2100321
och det är Bengt som har namnsdag.
  
Dagens ord "Release"
 
 
Titta på något i naturen, som en blomma eller ett snäckskal.
Studera dess skönhet och komplexitet, och låt alla
tankar glida undan medan du fokuserar över
naturens detaljrikedom.
 
Det kommer alltid en ny dag och man kan alltid göra något gott av det. Man kan alltid se fram emot att det är en ny dag som uppenbarat sig nästa dag. Det är då du själv kan välja om du skall gräva en grop eller klättra på en stege. Det är ingen annan en du själv som kan göra det. Och det är då du mår som bäst när du kan förstå att man skall gå framåt.
 
Ja det är faktiskt upp till dig att komma upp på stegen, din närmaste grupp av människor är där för att fånga dig om du faller, men det är bara du som kan klättra upp. Jag har klättrat upp många gånger, man lär sig till slut att se vilka som man vill ha i sin när het. Det är svårt att välja ibland men det är en sak man måste. Då lägger man de som inte är bra för dig i en säck ock knyter i hopp.
 
Jag har också gjort det, jag är en människa av den naturen att det finns saker som man skall vara rädd om, så som familj, barn och barnbarn. Vänner och bara de man tycker ger värme och kärlek. Jag har många svek och många som sårat mig men det som kommer sen är underbart fint. Mina barn växer upp och blir fina människor, jag får barnbarn och det är det bästa. 
 
Det är viktigt med ett få tal vänner som är där för dig och du är där för dom. Det är jobbigt att alltid vara i svarta zoner, det är då man gräver en grop till sig själv. Jag vet de, för jag har varit i den gropen och det var inget kul. Jag trodde att alla människor skulle vara fina och att man sårar inte varann. Men ack vad jag fick smäll i ansiktet.
 
Jag tänker inte gå in på hur eller med vem ock så vidare. Jag kan tala om att många i min närhet sa till mig att detta är fel, sen fick jag uppleva det väldigt nära. Det var tur att jag hamna i en smärre chock annars hade det gott illa. Jag bestämde mig att ta mina barn och gå. Lämna lägenhet och allt. Det var det bästa. Jag har en fin vän som hjälpte mig ett tag, så jag bodde i Södertälje innan jag fick en ny lägenhet.
 
Så det är allt för djupa gropar man hamnar i men det är bara att starta klättra upp. Högt upp så man kan stänga gropen med ett lock och inte öppna det igen. Jag har stöttat mina barn i konflikter med vissa människor. Som när det blir kallade för väldigt otrevliga saker. När ett barn blir anklagad eller rent av hånad eller andra otrevliga saker. Där går min gräns.
 
Att försöka hålla en bra relation för att barnen inte skall må så dåligt, det gällde bara från min sida. Nä det är droppen nu som har runnit över och jag har verkligen lagt locket på. Jag behöver inte detta absolut inte. Nu när mitt Barnbarn har lämnat mig och jag läser att han är kastad i soporna där är så skjut.
 
Det fanns en flicka i mitt liv förr lite med än två år sen, denna lilla tjej hade jag så mycket hos mig och hon var en söt glad skit. Hon växte upp till en väldigt fin tjej. Nu är hon också borta och det smärtar mig. Vi hade en bra relation mellan varann. Jag prata om hennes problem och jag vet så mycket om henne. Hon viste så mycket om mig. Det smärtar att jag inte kan trösta henne, hon behövde så mycket kramar och kärlek.
 
Denna morgon blev väldigt påtagligt då mitt X skrev till mig, jag brukar inte svara för jag bryr mig inte. Men att säga att jag inte har med min puppas liv att göra är tyvärr fel, hon var en stor del i mitt liv. Och att säga att man har kastat Linus i sopporna nä där går min gräns. Barnen har inget med att göra vad jag tycker om dig och din fru, eller vad ni tycker om mig. Jag är den jag är och jag klättrar uppför stegen. Så du vet. Detta kommer inte att hända igen att jag pratar om dig så du kan vara lugn. Men hoppa inte på mina barn eller barnbarn dom är guld värda för mig.
 
Hoppas du nu bara kan lämna mig och gräva din grop med din fru i ställe. Jag är inte alls intresserad av dig och din fru. Jag vill bara att du skall förstå det. Nu skall jag åter gå till min dag och bara se till att den blir så bra med sol och kärlek. Jag tror inte att det kan bli bättre än massa sol i dag. Jag har redan fått i mig frukost och allt annat som skall göras är klart. Jag har kläder på mig så jag är färdig när Karlssons kommer.
 
Vi åker med Karlssons på husvisning, en ny hobby dom har och det är skit kul tycker jag. Man kan ju gå på hur många som helst. Det kommer att vara kul denna också. Med tanke på vart den ligger kan det ju vara en kul grej. Så nu är det bara att stanna på Shell och köpa kaffe till gänget och en dricka till mig. Ut på motorvägen och så är vi straxt framme. Lugnt ställe och det är fint.
 
  
 
 
Då är vi klara och det var ju kul. Om dom skall köpa ett hus? Nej nej vi går bara på husvisningar för det är kul. Vad är det för fel i det? kolla hus är skit kul. Så en fika på Brinken innan vi åker hem. Camilla vill lägga lite guld på fyra fingrar så det gör vi. Det blir ju snyggt. Så nu kan jag och min man åka till vårt hus och ha en slapp eftermiddag. Jag har ju redan fixat med vilken middag det blir så den kan jag fixa om ett tag. Fisk, potatis och äggsås.
 
Så jag och min man skall kolla på en film senare i kväll, så just nu har jag kollat mina papper och sorterat räkningar och kvitton. Det är ju bra att ha viktiga papper på ett ställe och nu för tiden har man ju kvitton på banken och internet. Så allt är mycket smidigare än vad det var förr. Jag vet att när jag betala räkningar då jag flytta till Stockholm fick man ett handskrivet kvitto med stämpel på. Sen blev det maskinskrivet och nu finns det alla kvitton på nätet. Så smidigt.
 
Ja jag skall nu tacka för mig och hoppas att du har en bra söndagskväll med allt vad som kan innehålla här. Som jag skrev skall jag se på film innan jag knyter mig.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0