Städa

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Det är tisdag den 2100323
och det är Gerda & Gerd som har namnsdag.
  
Dagens ord "Healing"
 
 
Livet händer.
Låt det hända.
 
Det är då dags att säga hej till en ny dag och det kan vara skönt och inte skönt. Man har en helt ny dag och den kan bli som jag vill eller så blir det inte alls som jag vill. Det är svårt att se vad som kan bli och vad som inte blir. Jag har planerat en smula och det är ju just det som är, blir det så eller inte? Det vet man inte för allt kan hända. Även om jag planerar så kan det bara gå åt helvete. Men jag startar med att ta min frukost, så kan jag senare känna mig på gång.
 
Har just nu sagt hej till Juhani och Ashani som flyttar i dag från Tuna. Det är lite tråkigt och jag känner en viss saknad. Men nu börjar deras vuxenliv på allvar. Nu skall dom bli eniga och även känna hur allt skall fungera, dom har ju bott själva förut ett par månader så det är väl inget nytt. Jag önskar dom lycka till och hoppas på det bästa för er. Jag har ju mitt och skall klara det nu.
 
Det är lite saker som man måste kasta och så men det går ju bra att fixa, med super hjälp så går allt. Man kan till och med flytta berg. Jo det är sant, med ett klart sinne och ren själ går allt att göra på rätt sätt. Att inte vara en människa med så mycket elakheter eller ilska så går allt. Det är super bra tycker jag. Dagen rullar på och det händer inte så mycket. Jag är hemma och pular lite. Fixar med blommor och mina Pallet blad ( tre stycken ) får större kruka, ett gäng skott får komma ner i jord och allt ser bra ut.
 
Så nu skall jag fortsätta dagen och jag har nu haft en te stund, det kan vara bra att äta lite kanske. Men jag är inte värst hungrig. Jag har pratat med min älskade bror i dag, det känns så bra fast det var tråkiga nyheter. Jag älskar verkligen min bror. Han är så fin på alla sätt. Nu skall jag prata med min son Jimmie också, han var det ett tag sen jag prata med. Men det är ju bra att kolla så de står på bena.
 
Hoppas jag kan  smälta alla saker som kommer till mig, det är ju så fruktansvärt jobbigt i bland. Nu skall jag i alla fall göra min kväll så mycket bättre och det är ju bra. Kära PH ta och relaxa lite nu så du kan varva ner. Ett samtal med Pia har jag också, det fungerar på jobbet och det är ju rötägg där också. Dom finns fan överallt. Vi snacka i alla fall en stund.
 
Dags att lägga sig, flera timmar för sent, det är inte bra att inte kunna varva ner så pass att jag somnar. Men nu skall jag göra ett försök. Tackar för mig och säger,
slut i rutan.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY 
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0