Startar på nytt

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Det är måndag den 2100329
och det är som har namnsdag.
 Vecka 13, dag 88 på året. 
 
Dagens ord "Humour"
 
 
Det är OK att
inte veta.
 
Det är ny vecka och min man har lämnat slottet. Jag väntar på att min dotter skall komma så vi kan ta te och njuta av en morgon tillsammans. Jag har väldigt mycket känslor i kroppen i dag och vet inte riktigt vad jag skall göra av dom. Det är så jobbigt att försöka låta allt rinna av, jag har en man och en son som säger det till mig. Slå på det, det är inte värt att älta och det är inte alls bra för mig.
 
Jag brukar släppa saker som jag anser vara fel och sådant som inte är något för mig. Jag försöker att vara stark och känna mig bättre. I gårdagens inlägg var det en droppe som fick mig att rinna över. Det blev ett par rader om det. Ja detta är mitt bollplank och jag tror att jag skall lägga ut allt som kommer upp. Det finns saker som jag då nämnde i går som jag tyvärr inte då skrivit om. Men det är heller inget som bör stå här, kanske.
 
Men nog om detta, jag har nu fått sällskap och det känns bra att bara få gå igenom min dag och se vad jag har framför mig. Vi har en fin förmiddag och vi fixar lunch, eller jag fixar lunch. Det är lite tv tittande också det är helt okej att ha den på fast vi snackar med varann. Man kan ju göra fler saker på en och samma gång. Det är nu dags för sjukgymnastik med mitt knä. Det är tufft och det gör ont. Men man skall härdas har jag hört.
 
Vi tar oss ner till Brinken då jag ville att vi skulle fixa hennes nagel bord. Man bör ha en sådan där fläkt och det är ju bara att ställa upp den, hon har en fläkt, bra när man skall fila bort material från naglar. Det dammar rätt bra kan jag lova. Har man glitter på är det värre. Nu så blir det inget av det hon vill att vi tar en fika istället. Det är okej och det är ju bara att njuta av eftermiddagen då.
 
 
Nu skall vi till Linus och fixa med ljus, det är väldigt bra att göra det för det skall väl inte regna nu. Det blir så fint och dom båda är nöjda. Så blir det väl då lite hem till Brinken igen, jag blir bjuden på middag. Det är hur bra som helst, jag älskar att äta med dom vilken god mat man får. Det blir också två avsnitt av Chicago fire.
 
 
Camilla kör mig hem, jag har inte Bee för han är lite dålig. Det är någon slang som har gott sönder. Ja det är ju skit också, jag älskar ju att köra bil och så går det inte just nu. Men han är på hjulen snart. Det var min dag i dag, mycket kortare än i går men det har jag själv valt. Vem vet jag kanske flippar ur i morgon igen. Jag skall ju vara galen sektledare så det är väl så då.
 
Tack Pillan för ditt inlägg.
 
Tackar för i dag och hoppas att det blir bättre i morgon.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY 
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0