Storm Hugo

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Till min dag Det är torsdag den 2100311
och det är Edvin & Egon som har namnsdag.
 
Ur boken 
 
Att älska är svårt -
att älska är 
ennu svårare
  
Dagens ord "Strength"
 
 
Titta inte bakåt i ilska eller framåt i rädsla,
utan runt dig med medvetenhet.
 
Det är en ny super dag som jag brukar säga. Det är ju en dag som jag känner att jag verkligen tycker det är en bra dag och att jag känner mig redo för en dag men min dotter. Jag har också hamnat utanför sovmornar igen. Så det skall bli skönt att sova minst till nio, I wish. Det är nu i alla fall en morgon med, frukost, mjuk musik, dusch, bädda sängen och lite annat. Jag hoppas att jag kan få en bra dag trotts allt. Det är bara att jobba för det.
 
Då så klar för dagen, Camilla har kommit och hon är här så vi kan sätta oss i vardagsrummet och njuta av en start på förmiddagen, Vi tar te och snackar, slötittar på tv och vi tittar på ett program som heter "home makeover", man kan ju hitta lite inspiration av vissa saker. Jag tycker det är bara kul att se när så många hjälper andra medmänniskor.
 
Det är nu dags för Tullinge och det är Camilla som har en tid i dag, vi måste ju varva lite. Det tar en stund och sen är det bara att gå hem och se till att man får i sig lite lunch. Vi är hemma hos mig. Jag skall fixa lite hemma så det är bra. Det är väldigt blåsigt ute hör jag. Jag har öppna fönster ventilen så man kan höra vinden här.
 
Så då har vi ätit lunch och det är bara vi hemma. Vi tar en eftermiddags fika och sen tar man det piano. Vinden har tilltagit sig och nu är det redigt blåsigt. Jag hoppas det inte kommer att blåsa hela dagen, det är ju riktigt kallt. Tur att man sitter inne och att man kan ha en bra varm dag inomhus. Det är nu time att röra sig ut, ett möte och sen måste jag handla.
 
Jag messar till min son och lyssnar om jag kan få hjälp. Juhani och Ashani möter upp mig så det är ju bra. Så har handlat det som alltid tar slut. Så ini bakluckan och sen är det hem, jag upptäcker att det är orkan de Lux utan för Bee. Nu skall hatten på så jag slipper is ine i bilen. Så det är väldigt besvärligt att sätta på mössan det blåser och är så jobbigt. Juhani fixade det och vi kan gå upp.
 
Hemma skall jag på med ugnen och in med lasagne, det är bara att tacka Karin för maten i dag. Så god och så lätt. Jag kollar lite på tv och när maten är klart så är det film och man skall äta lite. Jag skall nu göra kväll och se till att allt är som det skall med allt förberett in för i morgon. Jag skall nu sova. Så slut i rutan.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY 
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0