Torsdag middag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Det är torsdag den 2100318
och det är Edvar & Edmund som har namnsdag.
  
Dagens ord "Transfoemation"
 
 
Var medveten om dina fördomar och förväntningar och
släpp all stress och krav på perfrktionism. Acceptera 
det som sker och acceptera människor för de
dem är - även dig själv.
 
Min man har lämnat Tuna och jag skall ägna mig åt att fixa en frukost som jag skall avnjuta om en stund. Det är ju bara att fixa och göra. Jag har musik på och jag känner mig så bra och har harmoni i mitt sinne. Bara njuta av denna morgon och hoppas på en bra dag eller jag skall göra en bra dag. Det är upp till mig att få den så bra som jag bara kan. Så nu kör jag denna dag och ser fram emot en super bra dag.
 
Det är dags att förbereda mig så jag skall fixa lite med badrums stök. Det är en stund som är så bra, man har all tid i världen att bara njuta av en varm dusch och sen ut och frysa i lägenheten. Så nu skall jag allt bara klä mig och så är jag klar. Camilla dyker upp. Vilken överraskning jag skulle ju till henne. Det är bara kul att hon är med mig för det är inte alls tråkigt att få besök av sina barn.
 
Det är ju bara att göra denna förmiddag super bra, vi snackar dricker te/kaffe och planerar lunch. Måste hinna fixa det innan sjukgymnastiken. Jag skall försöka träna lite om det går, men det får jag se senare. Så är vi klara och skall nu kolla lite på tv och sen åka. Jag har för ont men jag åker dit. Det blirakupunktur på knät så det är ju bra, jag vet att det fungerar och jag känner mig väldigt positiv så nu kör vi.
 
Kommer därifrån vid 13.45 och det är också bra. Vi skall in till Willys en snabbis. Min mjölk och smör är slut så klart. Så kan jag köpa ägg och lite annat. Kamilla skall också handla så det är bara att köra på. Inget som blir fel här, allt är så bra och så ordning, kommer hem till Camilla och tar i tur med lite trista saker. Går in till grannen o0ch kramar om  mannen i huset. Så jobbigt men det är så skönt för hans fru att slippa plågas.
 
Då skall vi förbereda middag det är ju torsdagsmiddag och det kommer gäster. Jag hoppas att det blir bra med tjockpannkaka med fläsk, lingonsylt och andra godsaker. Gästerna kommer och det är ju superbra. Hej det var ett tag sen. Hoppas det känns bra och att vi inte missar några fler gånger. Jag tror att det kan komma saker i mellan men det gör ju inget egentligen.
 
  
 
 
Men fan vad mätt jag blev hamna i mat koma och dog en stund på soffan. Det är inte kul alls men sådant händer. Jag tror att det är lika bra att bara ta det som det kommer. Så i dag är det torsdags middag. Jag vet att jag skall snart hem men det är först ett avsnitt om brandmännen i Chicago. Eva, Malin är kvar en stund. Thomas kör hem Nicklas och en tvättmaskin,
 
Nu är det då hög tid satt ta sig vidare hem, jag har ju matkassar i bakluckan. Men det blir tungt att bära, Juhani kommer ju samtidigt så det är väl okej att han hjälper sin lilla mamma. Sagt och gjort han hjälper mig. Kan känna att det är bra för nu skall han ju bli vuxen på riktigt. Dom flyttar ju snart. Det kommer kännas jobbigt men också skönt. Att dom har fått köpa en lägenhet för att få tag i en kan ju vara bra. Dyra pengar på en och samma gång.
 
Nå väl nu skall jag göra kväll och hoppas att dt är bra med er alla. Ha en trevlig kväll och se till att varva ner så kropp och själ hinner med att komma till ro innan man går i säng.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY 
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0