Trevlig dag/kväll

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Det är onsdag den 2100316
och det är Getrud som har namnsdag.
  
Dagens ord "Tenderness"
 
 
Allt du gör kan göras
bättre från en plats
för avkoppling
 
Var är syftet med en blogg? Ja man kan använda den till vad som helst, det är ju det du känner som är viktigt inte att göra som de flesta har sin blogg till, influenser, mode bloggare, semesterblogg osv. Jag har den till att skriva av mig för det kan vara väldigt bubbligt för mig så jag använder detta forum till ett bollplank som jag kan skriva av mig på, det används också till att beskriva en helt vanlig dag i en människas liv.
 
Jag har varit väldigt återhållsam med att just skriva om min ilska som kan bubbla upp i bland, när man får konstiga saker av konstiga människor. Som t.ex. ett kort på två människor som lipar mor linsen, fula är dom också. Men det skall man inte skriva om, för man skall inte bry sig om vad andra försöker med. Nä det är ju bara att bita i hopp och låta det passera.
 
Ibland kan jag ha lust att bara lägga ut allt men jag har en spärr i mitt agerande så jag tycker att man lägger inte ut skit på sociala media. Det är ju vrickat. Har även läst att massa kändisar får skit på sina media och det är okej att ha en åsikt men att vara elaka och dumma där går gränsen på att vara korrekt. Klart att man kan tycka olika, det hoppas jag alla gör.
 
Men att vara elaka och skriva ner någon, nej  så gör man inte. Jag tycker då att man INTE skall fortsätta läsa på dennes blogg eller Instagram. Jag har så svårt att fatta människor som läser men ändå komma med skit och rent av hot eller elakheter. Det är riktiga troll som det heter. Man kan vinkla allt i ens uttalande men att klanka ner på någon är inte rätt. I sociala media skall man sköta korten rätt och det kan vara jobbigt att alltid bita sig i tungan för att inte explodera. 
 
Jag rekomederar mindfulness ett mycket bra verktyg att ha till hands när det kommer något som inte är rätt. Vara i nuet och se saker som man annars inte har sätt, att kunna andas så man kommer i balans och känner harmoni då kan man bara släppa allt. Så till er som läser min blogg, gilla ni det inte sluta läs då. Annars är det bara att läsa vidare och bara känna att så är det för just denna tjej och hennes vanliga dag.
 
Det är dags för frukost och det är inte alls så illa. Jag har min rutin och det är bara att äta och känna sig glad. Jag har besök av min dotter och vi skall hänga en stund innan jag åker till mitt samtal. Så nu skall vi ta te och njuta av denna morgon. Tar Bee till Tullinge och har mitt samtal som är tufft och super tungt. Jag hoppas att det blir bra och att jag kan knyta dagens ämne i en säck och kasta den in i elden. Jag tror inte att det kommer att gå till 100% men i alla fall, det känns bättre.
 
Då var denna timme slut och jag åker hem för att kolla med Camilla vad vi skall göra, hon fick en läkartid på rotmos och vi skall vara i Södertälje kl, 13,00. Då skall vi ha en lunch först så det är väl bara att fixa lite, spagetti och köttbullar, Linus favorit middag. Han lärde sig faktiskt att smaka på annan mat också de sista halvåret så nu kan man tänka på han oftare med fler maträtter. Men pasta var hans liv.
 
Då så min dotter skall vi köra i väg, jag är redo och det är ju bara att åka. Jag fick klartecken att följa med henne. Hon har en person med, för det är bättre att jag är med och lyssnar så allt kommer fram eller motas. Det går rätt fort och vi blir klara inom 20 minuter. Då tar vi E4:an hem. Vi skall ta en fika stund och planera för kvällen. Jag skall ut och hon skall vara hemma. Jag tycker att det är tråkigt och att hon blir själv, det är min känsla och inte hennes.
 
Hon klarar sig det vet jag men det är ändå mitt ansvar för jag är mamma och då är det viktigt att få allt på plats så jag kan känna att jag är lugn. Det är ju inte så att jag passar henne, men jag känner att jag vill vara henne till hands, det gör mig  till en person som gillar att ta hand om mina barn. Det är väl meningen att vara förälder. Vist dom blir vuxna men det är alltid en mammas hand som behövs när det är svårt och tufft.
 
Jag hoppas att hon tycker det i alla fall. Jag vill bara att mina barn växer upp till bra människor och att jag kan vara stolt över vad dom har blivit. Jag vet att det är inte alla som tycker så men barn skall man vägleda så länge dom behöver det. Vuxna barn behöver också ha en förälder som finns där. Det är svårt att dela på sig när man har många men det skall nog gå det också.
 
 
Ja nu har jag lämnat Camilla på Brinken och det är bara för mig att ta mig till Huddinge för en träff med gamla kollegor. Vi blev bara fyra stycken men det är helt okej. Jenny, Catharina, Pia och jag. Det känns bra och vi jag känna få en stunds vardagsvinkel på mitt liv. Så det är ju bra. När jag sitter där så ringer min mobil, det är Jimmie, hej det var inte i går, så kul att du ringer jag blir så glad, så väldigt glad. Jag prata med Jolin lite lätt, hon vill komma till mig och det är ju det jag vill också. Hoppas att det fungerar snart.
 
Med Corona tider kan det vara jobbigt, det är ju inte så kul om hon får det här i Stockholm, för det är ju faktiskt så att barn kan få det, det är ju galet vad denna pandemi är envis och jobbig. Kan man beställa att den tar slut snart? Jag vill kunna umgås med mina vänner mer och slippa vara rädd att bli sjuk. Men det lär ju hålla i sig ett tag så det är bara att vänta och se tiden ann.
 
Då skall jag ta mig hem från Huddinge och se till att få hem Juhani också. Det går så bra och jag kan säga att det är en bra kväll och jag är så nöjd. Jag skall nu bara fixa lite hemma och ge mig själv en skön dusch och njuta av kvällen. Gubben är hemma och det är så skönt att han skall sova bredvid mig. Min fina snälla man.
 
Han längtar till påsken hörde jag och att han kommer att vara ledig, det kan ju vara lite kul, vi skall väl fixa lite påskägg till barnbarnen, Det är ju det dom vill ha, godis och bara mer godis. Då så min kära läsare, jag slutar med att göra kväll och att se till att få en bra sömn.
På återseende.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0