Tur att vinden lade sig.

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Välkommen
Till min dag Det är fredag den 2100312
och det är Viktoria som har namnsdag.
 
Ur boken 
 
 
Kvnnor tycker ofta om tysta mön -  
de tror att de lyssnar.
  
Dagens ord "Humour"
 
 
Ett stort hjärta och ett öppet
sinne är viktigare än
ett stort hus.
 
Jag är på gång med min morgon och det är bara att köra på och se vad som händer i dag. Det jag vet kommer att hända är; ta min frukost i lugn och ro, ett möte på HS, fika med Camilla, min man kommer hem och vi skall äta ugnsbakad korv på mitt sätt. Så det är bara att bocka av på "to do list". Börjar med frukost, lugn musik och en stillhet som är makalöst.
 
Jag skall nu klä på mig och fixa sängen för att sedan åka till Camilla. Jag ger Ashani skuts till Tumba, hon skall jobba i dag. Så nu är det bara ner till Brinken och Camilla. Jag skall försöka komma till jobbet i dag. Det är lite tufft men det går nog. Jag har inget bestämt, det beror på hur dagen känns. Jag har nu landat och skall ta lite te, Camilla har kaffe så det är okej.
 
Jag tror inte jag stressa på henne i dag, en dålig dag tror jag, hon har säkert sovit dåligt. Men jag kan ju natta henne en stund vet jag. Det är en skön avslappnad morgon. Sen bestämmer hon sig för att vi skall lämna intyg till mitt jobb. Jag har inga som helst tanke på det men okej vi kan åka. Jag skall bara ge Juhani Alvedon han har ont i huvudet.
 
Så klar med det och då kan jag allt se till att vi kommer vidare på vår resa. Jag har ett snabbt stopp på jobbet, klart nu kan jag gå iväg där i från. Vi skall nu vidare hem och det kan ju vara skönt att känna så. Jag har inte lust med att stanna där för länge, känns bara konstigt. Jag tar Bee och Camilla med mig och kör till Brinken. Go fika.
 
 
Vi lunchar på en tonfisksallad, lite dricka också. Jag har fått i mig väldigt dåligt med vätska några dagar. Det märker jag på en gång. Mins så väl hur det var på nyår 19/20 så det skall jag inte uppleva igen. Det blir lättare att komma igång med vatten när jag märker att det verkligen har slarvats med det. Så vatten i dag för min del. Jag kan ju ta en Vitamin well awake också, det kan inte vara fel.
 
Så lite serier också, det är bara bra att känna att det är nödvändigt. Jag tar mig hem och skall snacka lite med gubben han har kommit hem tror jag. Nu är det bara att invänta middagen och ha en bra eftermiddag. Det blir korv (stekt), men rostad lök. Det blev ju Ashani som fixa middagen, så snällt av henne.
 
Jag tar mig till Juhanis jobb och hämtar han. Så det är ju bara att vara en snäll mamma och ge honom en transport hem. Då så nu kan jag äta och hinner se en bit av ett program som jag vill se. Sen var det ju en annan film och jag fråga min man om vi skulle se en film. Men nej han skall lägga sig för han är super trött. Det vet jag det är ju fredag.
 
Han somnar och jag kommer i säng straxt efter. Jag kan ju också behöva sova.
Slut i rutan och det är nu då bara att göra natt.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0