Vilar med benet i högläge

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 2100304
och det är Adrian & Adriana som har namnsdag.
 
Ur boken 
 
Lova mig att vi aldrig skall somna osams
  
Dagens ord "Power"
 
 
för snabbare lindring,
ta det lite lugnare.
 
Det är nu dags att vinka till Ari när han lämnar huset för att åka till jobbar i Eskilstuna. Det är jobbigt att vara ensam flera dagar, men nu har man gjort det så länge att det är vardag nu. Jag kan till och med uppskatta att jag är själv vissa dagar. Det är så kul när han kommer hem och det blir bra dagar när han är hemma. Så puss gubben vi ses i morgon eftermiddag.
 
Det är dags att börja med frukost för mig, det är en ritual som jag har och som är så viktigt för mig. Det är då yoghurt, musli och en liten ingefäras shot . Jag har tänt ljus och känner mig redo för lite mjuk musik det är bara att starta min dag i ett lugnt tempo så jag hinner med kropp och själ att vara en. Det är viktigt för mig att allt är lugnt för mig på morgonen. Jag vill inte ha en massa saker som stör min morgon stund.
 
Så nu är jag igång och då kommer min dotter så då blir det en te/kaffe stund och lite dö tv. Man skall titta på något som inte är tungt eller att man måste kolla hela tiden så man inte missa något. Jag tycker att det är viktigt och att ,man inte behöver titta bara lyssna eller höra ljudet i bakgrunden. Jag och Camilla har mer att säga varann är vad tv har. Viktigt att vara med i samtalen.
 
Jag får också en morgonhälsning av finaste Joline. Hon ringer till mig och berättar att i dag skall mamma köra dom till skolan. Så fint då kan man ta det lugnt på morgonen och inte alls måste passa en buss. Hon berätta vad hon gjorde i skolan i går och att hon har gjort en liten pilbåge. Så kul att höra att hon skapar saker med händerna. Hon är en fin liten tjej som man bara älskar. Jag saknar henne så mycket.
 
Jo även dom andra barnbarnen också, det är så mycket med Corona nu och det känns inte så bra att ha dom här just nu. Man skall nog vara väldigt försiktig. Många bär på smittan men har inga symtom och det kan ju då hända att man träffar en med just de. Jag hoppas nu att det blir bra med vaccinet. Jag ber Jolin hälsa flickorna och sen är det dags för Joline att åka mot skolan.
 
Jag återgå till min position och har mitt höger ben i högläge. Det är väldigt ont i mitt knä. Det skall väl vara själva fan att det alltid kommer något. Ja jag lever med en väldigt sliten kropp och det är väl inget jag ångrar, ett jobb är ett jobb och jag är väldigt glad att jag har ett. Man behöver den sociala biten så man inte går nutts.
 
 
Ashani vill vara med och fika så vi sätter oss i vardagsrummet och har det väldigt trevligt. Ashani fixar lunch och det blir pasta carbonara. Gott och det är ju alltid kul och äta andras mat. Jag tror det är väldigt lyxigt och det är så bra för mig att jag har den lyxen. Tackar och bockar. Jag och Camilla tar lite mer kaffe/te och tittar på tv.
 
Joline ringer mig igen efter skolan. Hon gör nudlar och skall ha det till mellis. Så duktig hon är, det är en stor tjej nu och det går fort. Hon blir tonåring snart och det brukar vara en jobbig period att gå igenom för tjejer. Det skall nog funka bra för henne också. Det är så fint av henne att hon ringer mig. Jag blir så varm i hjärtat. Nu skall jag i alla fall försöka vila mitt knä lite. Det är inte alls så roligt att ha så jävla ont.
 
Malin kom och vi tog en fika stund med henne. Kul att hon kom till mig också. Jag skall njuta av den stunden jag har  och se till att den blir bra. Vi kan ju inte ha torsdagsmiddag i dag, Eva är febrig. Det är ju inte bra och det kan hoppas jag att det går över snart. Krya på dig Eva. Då så n u skall Camilla och Malin åka ner till Brinken och jag skall vila lite. Det är ju bäst att göra det.
 
Jag skall berätta att min middag blev så god, jag älskar maten Ashani gör. Jag måste ju bara nämna detta. Vilken god middag det blev. Jag tackar dig Ashani för dagens middag. Nu skall jag göra kväll och njuta av denna kväll och titta på TV och sen sova, eller somna när jag skall titta på TV, det är vilket som. Jag snackar lite med Pia och hon berätta om sin dag, hon har ju bytt arbetsplats och nu är det mycket som är annorlunda, så klart. Men det fungerar och det är ju det som är viktigast.
 
Nu har jag bara en sak kvar att säga, Jag loggar ut nu.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.  
SUPER GRANNY
Bilder från Google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0