En fin dag med Camilla

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är fredag den 210430
och det är Mariana som har namnsdag.
 
Valborgsmässoafton
 
Konungens födelsedag
 
 
Dagens ord "Patience"
 
 
Det är en ny dag och då är det också fredag som betyder att min man kommer hem och det är ju skönt. Vi har lite att stå i men det skall nog gå bra och det är ju det som är bäst. Gör din dag glad och harmonisk. Släpp allt skit som inte hör hit så kommer din dag vara en fin och sann dag för dig och din omgivning.
  
Frukost är intagen och det är ju super. Jag är ju så inåt fanders glad att jag kan äta på morgonen, det är ett viktigt mål och det är alltid mitt bästa. Jag har lite så där måste ha frukost syndrom. Annars blir jag väldigt kinkig. Jag vet dom få gånger jag försov mig och han inte äta var hela min dag förstörd. Även om jag senare tog lunch. Det hjälper inte.
 
Så musik på och lite skön stund med den gosa frukosten. Camilla kommer och vi tar fika och funderar över vad vi skall göra i dag. Det är samtal för oss båda och det blir då via telefon. Men klockan 07,30 får jag ett mess om att min samtals kompis är sjuk. så jag har inget samtal i dag. Det var ju trist. Men Camilla har sitt.
 
 
Camilla fixa värsta lunchen i dag och det var så fint upplagt och det är så kul att hon kan göra detta för mig. Hon är en riktig goding. Så nu skall jag njuta av hennes sällskap och min fina lunch. Vi får besök också Eva kommer på en fika med Nicklas och det var ju7 trevligt. Det vara en snabb fika men dom kom i alla fall. Hon har inte varit hos mig nu när det bara är vi (jag och Ari) Så det var kul.
 
Thomas skall hämta Camilla där vid tre och dom skall ta bort lyktor från gravar i dag. Man får inte ha några lyktor under vår, sommar och hösten. Så nu skall de bort vi får plantera blommor i stället. Skall fixa mammas och pappas också, Greger behöver också ses över. Ny jord och så blommor. Hoppas det inte blir frost framöver. 
 
Det måste jag kolla upp på en 10 dagars prognos, man kan inte lita 100% på den men man har ett hum om vad som kommer. Ja då är gubben hemma och det blev toa besök och dusch, nu sitter han och spelar, så klart. Det gör mig inget för jag är specialist på att roa mig själv. Det finns alltid något man kan göra. Det går ingen nöd på mig.
 
Jag skall titta på ett så bra program nu på TV;n det är "Mask singer". Så kul faktiskt lite roligt måste man ha i vardagen, det som förbluffar mig är sångerna som de utklädda sjunger det är ju helt galet bra. Så nu drar det i hopp sig och man skall hänga på. Jag tycker det ör kul och gubben satt med mig på slutet av denna omgång så det är ju kul.
 
Vi knyter i hopp dagen med att lägga oss och sova. Jag är riktigt trött nu men är glad åt min dag som passerat. Så skall jag ta adjö av april månad och säger på återseende.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
  Bilder från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0