En sväng till Vega

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är lördag den 210501
och det är Valborg som har namnsdag.
 
Dagens ord "Forgivness"
 
 
Det är i dag första maj, det brukar man förr kalla för startskottet för försommaren. Det är nu man kan känna värmen stiga och kännas skön mot kroppen när sommaren är i blom. Men jag har först maj att ta tag i. Se till att allt blir super duper för mig, för det är ju jag som sitter här och skriver. Det är ju min dag och mitt tänk och handlingar som jag belyser här.
 
Vad andra gör eller säger är inte så viktigt här. Jag känner bara att det är bra att ha en fri zoon som jag kan skriva vad jag vill på utan att någon skall komma och pekafinnger eller säg du får inte. Jag har så mycket tankar som skall ut det kommer att ta ett bra tag att rensa ur min ryggsäck. Det är inte alls roligt på något sätt men det är vad jag måste.
 
Min dag börjar lätt med frukost och andra planeringar. Det är så att jag skall till Juhani i dag, eller vi skall till Juhani, min man och jag. Så det kommer att vara skit kul, innan dess skall jag bara fixa lite i hemmet. Det finns alltid något att fixa. Det är skönt med en morgon där allt går i sakta mak och där det är lite "inte så verst bråttomt" det är ju så skönt hela dagen är på paus och man känner sig så bra utan stress.
 
Nu skall jag då passa på att säga att jag stressar inte nu, jag har det bara tufft och tungt med känslor och längtan, sorg och frågor, ilska och vrede. Alla känslor på en och samma gång som bubblar i min mage som är så starka. Dessa dagar är långt ifrån stress och långt ifrån vardag. Jag tror inte att det kommer att bli en vanlig vardag för mig.
 
Jag känner en längtan att bli pensioner och njuta på riktigt eller bara få vara som jag vill. Inte alls behöva jobba eller slita. Det är vad jag vill nu. Jag kan inte alls bara vara jag kan inte alls låssas att allt är okej. Jag kommer inte att känna mig stark förhuvudtaget. Jag vill inte alls göra annat än att sitta här och minnas min lilla kille och allt roligt vi har haft. Det fungerar inte alls att försöka komma till en gammal vardag hur mycket jag än försöker.
 
Det är däck byta för mig i dag, ja jag vet att det är sent men det är bara så det blir ibland. Jag har varit hos skifta däck i Tumba och dom var helt okej. Dyrt men vad är inte dyrt i dagens samhälle. Jag vill ha dom på hotell och det är ju det som kostar och då blir det så. Man skaffar det som passar bäst för mig.
 
Till Brinken för att hämta lite som skall tas med till min son och den lilla. Jag det är från Camilla och Thomas det är ju super. Dom kom hem här nu så jag tar lite gofika med dom. Jag och gubben skall iväg om ett tag och det är lite så att vi skall ut och lufta oss lite. Så nu är det vår eftermiddag. Du och jag gubben.
 
Det är nu dags att vi skall ta oss till Vega och hälsa på sonen med fru, det blev gofika och sen fick jag äntligen hälsa på lilla Marvel. Han är så söt, så otroligt söt. En liten dammtuss med blåa fina ögon. Ja han är så söt att man nästan svimmar. Han är extremt lugn och det beror nog på att killen är trött, Lite bilder på underverket.
 
Hej jag heter Marvel
 
Det blev en middag också nere på Thai reasurangen. Jag beställde en rätt som heter "Mamma kyckling" det är torrgrillad kyckling med sötsur sås. Fantastiskt gott, där kommer jag att äta flera gånger. Vilken god mat. Vi går hem till Juhani igen för att invänta Thomas och Camilla. Vi hälsar på varann och sen drar vi oss tillbaka. Min man behöver gå på toa och det gör han hemma. 
 
 
Mamma kyckling med sätsur sås, Ari vill ta min mat, markerar min gräns.
Skall njuta av min middag.
 
Han kollar sitt Euro lotten och travet. Han vann på båda med alltid små summor. Men kul att han vinner. Jag skall nu ta mig lite te och och sätta mig vid tv:n och sticka lite. Det kan ju inte vara mer avspänt. Planerar lite för i morgon har tvättstugan. Så det får vara en lugn kväll och en lagom sen kväll så det blir nog super bra.
 
Det blir lite fika och mys innan jag lägger mig för gubben, han spelar och det är ju det han varvar ner så säger han, men jag undrar då lite lätt hur det kan lugna han, för han blir galen när han förlorar. Det blir ju mer stress kan jag tycka då. Men det är bara att spela och jag kollar TV. Det blir nu dags att lägga sig, ögonen går i kors.
 
En bra dag och det är en dag som är skön att vara i, lugnt och skönt. Så det vara de nu tar jag natt och jag återkommer till mitt skrivande i morgon. Det kan ju vara så att jag får en skriv lust och då kan vad som helst komma ut.  
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0