Hur kunde jag missa?

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är måndag den 210503
och det är John & Jane som har namnsdag.
Vecka 18, dag 123 på året.
 
Dagens ord "Responsibility"
 
 
Då har jag en ny vecka, nya utmaningar, nya saker att ta tag i och det kommer att kännas fantastiskt i kväll när min dag är slut. Jag tar lite frukost och sätter mig för att hitta mitt lugn och balans mellan kropp och själ. Jag har mjuk musik på och det gör sitt. Nu tror jag att det blir bra med allt till slit och att jag kan njuta av dagen trotts allt. Nu kommer min dotter till mig det är alltid lika kul.
 
Ja här sitter vi nu och då slår det mej .... jävlar jag skulle ju ta faste prover i dag, det går ju inte då jag nu har ätit. Hur kunde jag förtränga det?? Jag vill ju ha det fixat. Nå väl det är ju bara att se till att åka upp i morgon och då är det ju bra i alla fall. Jag hoppas läkaren hinner få svaren då vi skall ses på torsdag. Jag kontaktar receptionen och ber dom säga till min läkare att ringa mig i dag, gärna nu på förmiddagen.
 
Han ringer klockan 09,00 och det är super, jag vill nämligen ta fler prover för att kolla vad min kropp saknar just nu. Det är magnesium eller zink tror jag. Ja det får jag då svar på senare i veckan då. Vi tittar på tv och snackar, det är en seg dag för oss båda och det känns lite tufft. Men vi kommer i gång snart, det är ju sjukgymnastik efter lunch.
 
Så ett samtal till måste jag nu göra, måste kolla upp när jag kan få vaccin för Covid-19. Det är en seg gång på min vårdcentral, det verka ta lång tid. Jag kollar upp Alltid öppet, där kommer det ju tider i bland. Så får jag väl se hur det blir. Då så lunch nu, Camilla fixar en ägg omelett med massa gott i och lite bacon till, grönsaker så klart. Super gott, hon är en riktigt bra kok vill jag lova. Hon och Thomas kan golva vem som helst.
 
 
Nu skall vi till Tullinge och se vad vi kan hitta på, jag får mitt knä tejpat och kan nu cykla bättre. Kortisonsprutan håller på att släppa så jag känner mer smärta igen. Det är inte heller så kul men det är bara att prata med läkaren och se vad han tycker. Jag har så ont och det är inte alls så kul att ha smärta i knät. Jag vill inte heller gå på Alvedon plus en annan värktablett hur länge som helst. Kan ju inte vara bra för leven.
 
Det är bara ta det med min läkare. Nu är vi klara här och skall ta oss till Tumba, stannar till vid apoteket vid COOP. Min medicin har inte kommit så det är ju skit också. Camilla har fått sin så det är ju bra. Nu åker vi vidare hem till mig för att ta en fika paus. Älskar fika time. Jag är så glad åt att jag bara dricker te i dag. Jag känner mig mycket bättre i magen kan jag säga. Jag är lite dålig på vatten fortfarande och det är inte så bra.
 
Det är dags att säga hej då till min dotter som nu blir hämtad av Thomas. Vi ses i morgon, jag har ju tvätt och skall ta prover så det är ju bara att åka dit. Men det är i morgon. I dag skall jag göra kväll och njuta av lite tv och sen är det natti natt.
  
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0